Hlavní obsah

Získejte energii na celý den, zacvičte si ranní jógovou sestavu

Novinky, das

Po ránu má většina z nás nejvíce energie. Pokud chcete, aby vám vydržela pokud možno po celý den, pak je dobré hned po ránu nastartovat organismus jednoduchým cvičením. Stačí k tomu 10 minut ranní jógy a energie ve vašem těle se po celý den jednoduše nezastaví. Zacvičte si spolu s lektorkou Andreou Smékalovou z pražského Om Yoga Studia.

Jak začít svůj den s jógou Video: Novinky

 
Článek

Ideální je cvičení provádět chvilku poté, co se probudíte, a pokud možno nalačno. Raději si nařiďte budík o pár minut dříve, abyste se nedostávali zbytečně do stresu a cvičení si opravdu užili.

Když si ze cvičení utvoříte každodenní rituál, po velmi krátké době to pro vás bude něco tak samozřejmého, že se do něj nebudete muset vůbec nutit.

Rozhodně se nenechte odradit tím, že je vaše tělo po ránu slabé a ztuhlé. Cvičení je tím nejlepším způsobem, jak v těle rozproudit krev a organismus nastartovat správným směrem.

Začněte velmi pomalu, postupně přidávejte energii do jednotlivých cviků. Sami pocítíte, jak se tělo v průběhu cvičení probouzí a vlévá se do něj pozitivní energie.

Reklama

Související články

Jak uvolnit a procvičit svaly v kanceláři

Office syndrom patří mezi novější pojmenování bolestí zad vzniklých ze sedavého zaměstnání a nedostatku pohybu. V Česku má sedavé zaměstnání přes 70 % lidí...

Výběr článků

Načítám