Hlavní obsah

Top přednosti, které muži u žen oceňují

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak být obecně dobrou přítelkyní? Je k tomu zapotřebí výraznějších fyzických předností, nebo kouzlo v něčem jiném? Ne vždy se muži soustředí jen na to zjevné.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Je pravda, že krásná tvář i postava mohou být pro mnohé muže na první pohled přitažlivé, tyto přednosti ale u přítelkyně ne každému z nich stačí.

Co je tedy podle nich u žen atraktivní vyjma vzhledu?

Sebedůvěra 

Jak mnozí muži popisují, není nic víc sexy než žena, která se ve svém těle cítí sebevědomě a spokojeně. A nemusí jít nutně o modelku s bezchybnou postavou.

Naopak neustálé dotazy typu „Sluší mi to? Nemám tlustá stehna?” mohou v mužích velmi rychle vzbudit nechuť.

Naučte se milovat samu sebe takovou, jaká jste

Vztahy a sex

Inteligence 

Neméně žádoucí je u žen inteligence. Muži jednoduše chtějí partnerku, která jim bude rovna. Takže buďte chytrá a důvtipná.

Žádný materialismus

Jak uvádí server Yourtango, každý muž chce být pro svou vyvolenou rytířem v zářivé zbroji. A chce ji svým způsobem rozmazlovat jako princeznu, to ale neznamená, že by se tak žena i měla chovat.

Dopřejte mu možnost rozmazlit vás romantickou večeří nebo překvapit šperky, aniž byste něco z toho výslovně vyžadovala. Muži rádi dělají ženám radost, ale rovněž ocení, když na to nemusí padnout veškeré jejich úspory.

Spontánnost

Muži milují ženy, které jsou spontánní. A to nejen na počátku vztahu, ale i později. Nebojte se proto dělat věci, které jsou výplodem okamžiku – polibte ho vášnivě před odchodem do práce, protože zrovna chcete, nebo udělejte cokoli jiného, co je vám po chuti.

Schopnost uvolnit se, relaxovat 

Co je tou nejlepší věcí, kterou můžete pro svůj vztah s mužem udělat? Relaxujte, prostě se uvolněte.

Čtyři důvody, proč investovat raději do zážitků než do věcí

Styl

Přijdete po dlouhém dni z práce domů a první, co vidíte, je hromada nádobí nebo dalších povinností, které je třeba udělat? Zkuste se uvolnit a místo sekýrování partnera, že něco z toho mohl udělat, se povzneste a nechte to na později.

Není třeba dělat všechno hned a sama, ale také není od věci se občas uvolnit a místo nádobí se třeba věnovat partnerovi.

Smyslnost 

Jak již bylo zmíněno, ne vždy je celkový vzhled to nejdůležitější, jde spíše o to, abyste uměla přijmout svou ženskost a byla sebevědomá. Zkuste proto někdy místo tepláků připravit večeři v sexy šatech, případně se do ložnice vyzbrojte novým svůdným prádlem.

Nemusíte to dělat každý večer, ale umět smyslně pobídnout svého partnera, to není nikdy na škodu.

Poctivost

Poctivost a upřímnost jsou důležitou součástí každého vztahu, který chce mít alespoň nějaké vyhlídky na budoucnost.

Soběstačnost 

Muži ženám rádi pomáhají a jsou jim oporou, ale rozhodně rádi nemají, když na nich ženy doslova visí a nedopřejí jim chvilku oddechu.

Hledám vhodného partnera aneb Co je pro single jedince důležitější než vzhled

Vztahy a sex

Proto je další vyhledávanou vlastností dobré přítelkyně soběstačnost. Umíte si poradit v některých situacích sama? Skvělé. Dopřejete svému partnerovi volný víkend s kamarády? Ještě lepší.

Podpora

I ti nejsilnější muži, kteří chtějí být ženě oporou, někdy potřebují oporu a podporu i sami pro sebe. Pokud bude muž vědět, že takovou podporu u vás nalezne, pokud bude nejhůř, je to pro něj velmi podstatný faktor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám