Hlavní obsah

Jak u ženy probudit neskonalou vášeň

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uspokojivý sex sehrává v našich životech velmi důležitou roli. Bohužel ne všichni si jej do sytosti dopřávají, zejména ženy v mnoha ohledech strádají. Mít druhého rád jednoduše automaticky neznamená skvělé milostné prožitky. K tomu je zapotřebí mnohem víc. Pokud tedy chcete, aby si i vaše partnerka užívala milostné hrátky na maximum, držte se následujících rad odbornice na vztahy Daniely Bergmanové.

Foto: Profimedia.cz

Muži předehru často podceňují.

Článek

Dostatek času na předehru

Muži ji často podceňují, přitom pro většinu žen je tím nejdůležitějším v navození jejich náruživosti. Do předehry ale nespadají jen samotné doteky těsně před pohlavním stykem, ale i hezké esemesky či milý telefonát během dne apod.

Pokud si muž udělá čas a během dne začne ženu připravovat na to, co s ní večer plánuje, pak samotný prožitek bude pro oba mnohem intenzivnější. Žena potřebuje na vše mnohem víc času než muž. A jak muž pozná, že je již žena maximálně vzrušená? Jednoduše v tom, že sama začne dávat jasně najevo, že je ideální čas pokročit dál.

Mluvte o svých plánech

Pokud muž plánuje milování jakkoliv ozvláštnit, vždy je dobré, když ženu dopředu se svými plány seznámí.

Není pravda, že by ženy nerady experimentovaly. Jen při tom rády sdílejí potěšení. To znamená, že muži na ně musí za všech okolností myslet - na jejich prožitky, pocity a do ničeho je nenutit. Zvlášť pokud s tím ženy dopředu nesouhlasily a nedaly jim k tomu své povolení.

Začíná vaše předehra až v posteli? Změňte to

Vztahy a sex

Středobod světa

Ženy touží být pro své muže vším, chtějí se cítit milovány. A to není o hmotných statcích, ale především vzájemné úctě, respektu, schopnosti naslouchat, vzájemné vstřícnosti a také uvědomění si, jak moc důležitý v životě ten druhý je, jak moc mu je s ním krásně a občas mu za vše poděkovat.

Nadvláda jen se svolením

Žádná žena nechce být sama od sebe pod nadvládou někoho dalšího, ani svého muže. Nicméně pokud se partneři dohodnou a vyzkoušejí si při milování dominantní i submisivní roli, nemusí to být na škodu.

Vše musí být založeno na důvěře, otevřenosti a ochotě skončit v okamžiku, kdy to pro druhého nebude příjemné a bude s tím chtít přestat.

Okořeňte svůj sexuální život novými praktikami

Vztahy a sex

Umění diplomacie

Pokud se jednomu něco nelíbí, pak by to měl umět nahlas říct a pokusit se s druhým hledat kompromis. Nesouhlasit neznamená okamžitě odsoudit. Vše je o toleranci, ústupcích a schopnosti domluvit se na společných pravidlech.

Pokud je jeden z partnerů kvůli něčemu naštvaný, pak by měl umět tomu druhému vysvětlit, proč je naštvaný, co ho trápí, případně čeho se bojí a snažit se s ním o všem promluvit.

Pro každého totiž může být důležité něco jiného a je zapotřebí vyvinout skutečné úsilí, aby bylo vytvořeno řešení, jež by vyhovovalo oběma.

Reklama

Související témata:

Související články

Šest důvodů, proč je sex na dovolené lepší

Dovolená je pro naši mysl i tělo takovou malou aktualizací. Ať už ji trávíte u moře, na horách, nebo ve městě, věřte, že společně strávený čas mimo území...

Výběr článků

Načítám