Hlavní obsah

Okořeňte svůj sexuální život novými praktikami

Novinky, lin

Na internetu lze najít stovky tzv. „bucket listů“, tedy seznamů věcí, které bychom měli stihnout ještě předtím, než už to nebude v našich silách. Kromě cestovatelských cílů stojí za pozornost i ty erotické, které mohou rozdmýchat oheň i v dlouhodobých vztazích. Jaké praktiky a zážitky by na vašem seznamu neměly chybět?

Foto: Profimedia.cz

Ozvláštněte svůj sexuální život.

Článek

1. Zůstaňte celý den v posteli

Vybavte svoji ložnici zásobami šampaňského i drobnými pochutinami a nasajte atmosféru jeden druhého. Celý den pak můžete strávit mazlením i nejrůznějšími hrátkami, které budou jistě bavit vás i vašeho partnera. Uvidíte, že prohloubíte společné pouto.

2. Poutání

Nebojte, nemusíte být hned expert přes BDSM. Bohatě stačí, když svého partnera překvapíte tím, že mu zavážete ruce a třeba i oči. Poté si s ním můžete hrát, jak chcete. Záleží jen na vás, kdo bude dominantní a kdo submisivní.

3. Vyzkoušejte hračky

Pokud váš sexuální život uvízl na mrtvém bodě, neváhejte do něj zapojit i malé pomocníky v podobě erotických hraček, které zejména ženám mohou pomoci snadněji dosáhnout vrcholu. Nestyďte se přitom poradit. Ostatně i samotná návštěva sexshopu může být vzrušujícím zážitkem.

4. Sex po telefonu

Pokud čelíte s partnerem dlouhému fyzickému odloučení, pak se staňte odbornicí na sex po telefonu. Uvidíte, že tím prohloubíte společný vztah, a navíc mu navrátíte alespoň částečně vzájemnou blízkost.

Jak se stát odbornicí na sex po telefonu

Vztahy a sex

5. Zahrajte si sexuální hru

Pokud jste vy či váš partner nesmělí, pak si zkuste zahrát libovolnou sexuální hru. Stačí si stanovit vlastní pravidla a například při každé prohře v kartách odhodit jeden svršek. Páry, které chtějí více experimentovat, mohou vsadit na speciální sexuální deskové hry, které jsou plné peprných návodů a praktik.

6. Vyzkoušejte nové místo

Sex v ložnici je klasikou, která nezklame. Pokud ale chcete zažehnout novou jiskru ve vztahu, překvapte svého partnera a sveďte ho na místě, kde by to za běžných okolností nečekal. Může se jednat o kuchyňský kout, koupelnu, šatnu nebo třeba stan. Odvážnější jedinci pak mohou společně experimentovat i například v přírodě nebo opatrně na veřejnosti.

Jak si užít milování ve stanu

Vztahy a sex

7. Vyzkoušejte rychlovku

Přestože sexu s předehrou se nic nevyrovná, i rychlovka může být velmi uspokojivá a osvěžující, a to zejména v případě, pokud například pospícháte do práce nebo na důležitou akci.

8.  Hrubší slovník

Pokud víte, že tím svého partnera nijak neurazíte, zkuste do svých postelových hrátek zařadit občas i sprostá slova, která mohou ještě více navodit erotickou atmosféru. Začněte zlehka a podle reakcí vašeho partnera postupně přidávejte na intenzitě.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak si užít milování ve stanu

Ačkoliv jsou již hranice otevřené, mnoho Čechů se rozhodlo pro tuzemskou dovolenou. Ani ta ale nemusí být nudná. Stačí kempování v přírodě ozvláštnit...

Výběr článků

Načítám