Hlavní obsah

Sedm neobvyklých míst, kde si letos v létě užít sex

Novinky, lin

Léto nahrává k nejrůznějším druhům dobrodružství, a to včetně těch sexuálních. Využijte teplého počasí a vyzkoušejte s partnerem nejen nové praktiky, ale také místa. Která stojí za to otestovat ještě dnes?

Foto: Profimedia.cz

Užijte si sex na neobvyklých místech.

Článek

1. Auto

Pokud jste ho ještě nevyzkoušeli, tak jděte do toho. Stačí zastavit na liduprázdném místě, sklopit sedačky nebo jen přeskočit na ty zadní a oddávat se milostným chvilkám. Nepřestávejte, dokud nezamlžíte všechna okýnka.

2. Hotelový pokoj

Stereotyp je pomalý, ale jistý zabiják vztahu. Berte proto dovolenou jako takový malý únik z vašeho běžného světa a překračujte hranice, i co se týče vašeho sexuálního života. Nové místo v podobě hotelového pokoje vás může pořádně rozvášnit, navíc spolu se svým partnerem můžete objevovat každé jeho zákoutí.

3. Ve vodě

Bazén, vířivka, vana, rybník nebo třeba sprcha. Fantazii se meze nekladou. Společným jmenovatelem by ale měla být voda, která z každého sexu udělá vzrušující záležitost. Pozor si jen dejte, aby voda nebyla špinavá a vy si domů nepřinesli nepříjemnou infekci.

4. Ve stanu

Chystáte se letos na vodu či malý festival? Pak využijte přespání ve stanu k milostným hrátkám. Pozor si jen dejte na to, abyste zvolili ideální místo nejen ke stanování, ale také ničím nerušenému sexu.

Jak si užít milování ve stanu

Vztahy a sex

5. Na veřejnosti

Pokud nejste žádní puritáni a rádi s partnerem zkoušíte nové věci, zkuste se oddat chvílím vášně na veřejných místech, jako jsou například toalety v restauraci, kancelář nebo třeba balkón.

6. Pláž

Sex na pláži je už jen svou podstatou neuvěřitelně romantický, což zvláště ženám pomáhá k navození té správné atmosféry. Abyste zabránili vniknutí písku do choulostivých míst, lehněte si na deku nebo lehátko. Po sexu pak můžete spláchnout pot v nedalekém moři, čímž prodloužíte romantický zážitek.

7. Na zahradě

Chcete si vyzkoušet milování v přírodě, ale na veřejnost si netroufáte. Nezoufejte, bohatě vám postačí soukromá zahrada. Jen pozor, abyste nerušili sousedy.

Reklama

Související články

Co ovlivňuje naše sklony k promiskuitě

„Vyspala jsem se s asi čtyřiceti chlapy, než jsem našla toho pravého,“ tvrdila třicetiletá Marcela na jednom z ženských webů. Jako kdyby chtěla naplnit motto...

Výběr článků

Načítám