Hlavní obsah

Doba covidová milostným vztahům příliš nepřeje, mnohé Brity čeká sexuální půst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dopřát si v dnešní době milostné rande není vůbec snadné nejen u nás, ale ani v dalších státech. Po uzavření restaurací, barů, diskoték, sportovišť, ale i kin či divadel zamilovaným chybí možnosti, kde se potkávat. Svobodní Britové navíc budou mít od 5. listopadu minimálně na měsíc úplné utrum s jakýmkoliv setkáváním i sexem.

Foto: Profimedia.cz

Dopřát si v dnešní době milostné rande není vůbec snadné.

Článek

Současná doba nahrává pouze vztahům na pracovišti, jelikož to je jediné místo, kde setkání není zakázané, i když i v tomto směru na některých pracovištích již platí přísná pravidla. Navíc mnohé firmy přistoupily ve velkém k práci z domova.

Podle francouzského deníku Le Monde z této situace těží maximálně online seznamky. Například Tinder hlásí od začátku pandemie až 50% nárůst. Prostor pro flirt se pak z reálného života přesunul na sociální sítě a do prostředí videokonferencí.

Randění v době koronavirové aneb Šest tipů na skvělé virtuální rande

Vztahy a sex

Zajímavá data pak vyplynula z výzkumu IFOP publikovaného v době uvolnění protikoronavirových opatření. Z jeho výsledků vyplynulo, že až 82 % mužů a 96 % žen začalo hledat stabilní vztahy. Nevěra a vztahy na jednu noc začaly být rázem na ústupu.

Podle dat průzkumu společnosti Match.com se mnozí jedinci snaží najít partnera pro vztah za každou cenu, protože nikdo z nich neví, co bude zítra, a tak nechtějí nic ponechat osudu. Při hledání nových vztahů tak jedinci často slevují ze svých původních nároků.

Měsíční sexuální půst pro svobodné Angličany

Zatím nejtvrdší opatření spojená s novou vlnou covidu-19 zřejmě čekají od čtvrtka 5. listopadu všechny Brity. Celý měsíc mají být ve Velké Británii zakázány osobní kontakty mimo jednotlivé domácnosti.

Lidé se nebudou moci navštěvovat, ani scházet na ulici. Nebudou moci zřejmě ani přespat jinde než v místě trvalého bydliště.

Jediná výjimka se vztahuje na nesezdané páry s nezletilými dětmi, které se budou moci i nadále setkávat, přespávat u sebe a společně vycházet i ven. Ovšem i to bude mít značné omezení, protože tamní vláda chce povolit vycházky jen za účelem docházky do zaměstnání, do školy, k lékaři či na nákup.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex na prvním rande: Ano, nebo ne

Jedna z nejkontroverznějších otázek, na kterou neexistuje univerzální odpověď. Asi tak bychom popsali problematiku sexu na první schůzce. Zatímco někteří se...

Výběr článků

Načítám