Hlavní obsah

Čtyři rady, jak se stát lepším partnerem i milencem

Novinky, lin

Zažívá váš sexuální nebo partnerský život stagnaci? Není divu, současná situace nahrává stereotypu více než kdy jindy, a proto je potřeba na vztahu vzájemně pracovat. Jak dodat vašemu vztahu jiskru? Stačí si osvojit pár drobných změn.

Foto: Profimedia.cz

Ženu potěší každý projev lásky.

Článek

Dávejte najevo emoce

Mnoho žen se obává, že na ně jejich muž dostatečně nemyslí. Pokud si tedy na svoji ženu v průběhu pracovní doby vzpomenete, napište jí, že ji milujete, nebo jí čas od času pošlete květiny.

Radost také udělá, když po příjezdu domů partnerce sdělíte, že vám přes den chyběla nebo že jste se na ni těšili. Nestyďte se přivonět k jejím vlasům, radostně ji obejmout či políbit. Pokud odpoví s nadšením, dodá vám to na vzájemné sounáležitosti, která povede i k větší vášni v ložnici.

Vášeň před technikou

„Je hezké vědět, co má vaše partnerka ráda, ale ujistěte se, že to neděláte jen proto, abyste ji potěšili. Je důležité, abyste byli naladění na stejnou vlnu, protože pokud se snažíte soustředit pouze na techniku, může se vytratit vášeň a ze sexu se stane jednostranná záležitost. Snažte se proto přijít na způsob, při kterém byste byli vzrušení oba dva,“ říká terapeut Stephen Snyder pro Daily Mail. Sex by měl být spontánní a hravý. Pro přehnané přemýšlení není prostor.

Lidé od sexu příliš očekávají, nespokojenost tak u nich sílí

Vztahy a sex

Orgasmus jako dezert

Je přirozené chtít docílit, aby žena vyvrcholila. Důležité ale je, aby se necítila být pod tlakem.

„Jako terapeut se snažím svým klientům předat to, že není důležitý cíl, ale cesta. Protože pokud je cesta vzrušující, cíl přijde sám od sebe. Podobně jako je tomu v restauraci. Většina lidí si chce nejdřív vychutnat předkrm, hlavní chod a až potom dezert,“ říká Stephen Snyder a dále doporučuje, aby se každý muž zeptal své partnerky, jak moc je pro ni orgasmus důležitý. Pro některé ženy je totiž například důležitější pocit, že jsou žádoucí, nebo společná intimita.

Přestaňte používat hlavu

Někteří lidé doporučují si sex plánovat ve jménu zachování si společné intimity. Jen si ale představte situaci, že máte na středu odpoledne naplánovaný sex a ani jednomu se nechce.

Vypracovaná těla u mužů už neletí. Přednost mají pupkáči

Zdraví

„Není nic horšího než se nutit do aktivity, na kterou z nějakého důvodu nemáte náladu. Místo toho doporučuji se prostě svléknout a jít si s partnerem lehnout, bez jakéhokoliv plánu. Spousta z nás tráví tolik času přemýšlením, že bychom nepostřehli touhu, ani kdyby nás udeřila do hlavy. Nechte místo toho raději pracovat své podvědomí. Nikdy nevíte, odkud přijde smyslný impulz. Může to být společný smích, pohled na její nahé tělo nebo třeba dotyk,“ dodává Stephen Snyder.

Reklama

Související články

Ovládněte umění opravdové omluvy

Umět se omluvit je jedna z dovedností, kterou nás naši rodiče učí již od útlého věku. Přesto tento akt činí problémy mnohým dospělým. Důvodem může být hanba,...

Co dělat, pokud se ve vztahu cítíte osaměle

Lidé se mohou cítit osaměle, a to navzdory tomu, že žijí ve vztahu. Důvodem může být stres, nedostatek kontaktu s kamarády, ale také špatná komunikace ve...

Při randění může příliš zájmu uškodit

Už dlouho se snažíte najít svoji spřízněnou duši? Pokaždé, když se někdo objeví, věnujete mu veškerou pozornost a můžete se pro něj rozdat? Odborníci na vztahy...

Výběr článků

Načítám