Hlavní obsah

Svetry, které zahřejí, ale nekoušou

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před námi je dlouhá zima. Ptáte se sama sebe, jak nepropadnout úzkosti z nevlídného počasí a nedostatku slunečních paprsků? Nalijte si šálek bylinkového čaje, zapalte vonné svíčky a zabalte se do měkoučkého svetru, který se stane vaším nejlepším kamarádem.

Foto: archiv firmy

Svetr, Marks & Spencer, 1099 Kč

Článek

Nejrůznější druhy úpletů jsou s lidstvem spojeny od nepaměti a své čestné místo mají v našich zimních šatnících i dnes. Na rozdíl od jiných kousků oblečení se na nich trendy podepisují jen lehce.

Letos jsou například v módě balonové rukávy, neutrální barevné tóny nebo kosočtvercový vzor. Evergreenem jsou pak klasické kardigany, propínací svetříky nebo klasické roláky.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dior.

Co se týče materiálového složení, i zde platí, že zelenou mají zejména přírodní materiály, jako jsou různé druhy vlny, kašmír, mohér či bavlna. Pokud volíte kousek, který hodláte nosit na holou kůži, zvolte merino vlnu nebo kašmír.

Foto: archiv firem

Pudrový, Cellbes, 999 Kč. Propínací, F&F, 399 Kč. Růžový do véčka, Pietro Filipi, 3490 Kč. Rolák hnědý, s.Oliver, 999 Kč. Rolák fialkový, Gant, 4799 Kč. Růžový svetr s krátkým rukávem, Ralph Lauren (prodává Zalando), 3240 Kč.

Trendy kotníčkové boty do každého počasí

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Gant, 5799 Kč. Gant, 4399 Kč. Marks & Spencer, 949 Kč. Vila (prodává Zoot), 899 Kč. s.Oliver, 1699 Kč. Červený svetr, Pietro Filipi, 2490 Kč

Foto: archiv firmy

Rolák, Vila (prodává Zoot), 899 Kč

Tyto materiály nemají tendenci kousat a při nasáknutí potu mají tu úžasnou vlastnost, že stále hřejí, a neabsorbují pachy. O to důkladněji ale s nimi zacházejte. Perte je ve vlažné či studené vodě, poté položte na ručník. Vyvěšení by totiž mohlo zapříčinit, že by se vlákna pod tíhou vody vytahala.

Foto: archiv firem

Kardigan šedý, s.Oliver, 2199 Kč. Kardigan hnědý, s.Oliver, 2499 Kč. Svetr do véčka, Marks & Spencer, 899 Kč. Modrý kardigan, Gant, 5999 Kč. Béžový kardigan, s.Oliver, 2199 Kč. Černý svetr, s.Oliver, 1699 Kč

Osvojte si pravidla oblékání podle Alexy Chungové

Styl
Foto: archiv firmy

Svetr, Vila (prodává Zoot), 899 Kč

Reklama

Související články

Z mola do vašich šatníků: Výrazné límečky

Ráda se necháváte inspirovat novými módními výstřelky? Pak vás trend výrazných límečků nesmí minout. Vybírejte mezi romantickými halenkami, školáckými šaty...

Výběr článků

Načítám