Hlavní obsah

Hledá se kabát. Značka: teplý, stylový a lichotivý

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blížící se příchod prosince obvykle předznamenává zimu. Připravte se na ni s předstihem a pořiďte si nový kabát, který vám bude dělat věrného společníka v nadcházejících chladných měsících. Podle čeho ale vybírat?

Foto: archiv firmy

Boty, 1599 Kč. Kabelka, 999 Kč. Obojí Deichmann.

Článek

Nejlepší zimní kabáty musí splňovat hned několik položek. Musí být samozřejmě teplé, praktické, všestranné, ale také líbivé. Aby váš nový kabát skvěle splynul s vaší garderobou, měl by se hodit alespoň k 70 % oblečení, které máte ve skříni.

A protože kvalitní kabát je poměrně velkou investicí, zapomeňte v tomto případě na trendy a přednost dejte raději nadčasovému designu.

Univerzálním a zároveň prudce elegantním je kabát v barvě velbloudí kůže. Ten vypadá skvěle v kombinaci s elegantním, ale i lehce sportovním oblečením.

Foto: archiv firem

Zleva kabáty: s.Oliver, 3999 Kč. s.Oliver, 3999 Kč. H&M, 4999 Kč. Šála, F&F, 249 Kč. Perka, CCC, 1899 Kč. Kotníčkové boty, CCC, 2299 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Tory Burch

Vsaďte na klasický rovný střih s knoflíky, nebo na kabát á la župan, který působí velmi lichotivě na každé postavě. Skvěle vypadají ale také modely v šedé či černé barvě.

Pokud nosíte spíše minimalistické modely v jedné barvě, nebojte se sáhnout i například po kostkovaném modelu. Z materiálu vždy vybírejte kabát, který má alespoň větší podíl vlny či kašmíru. Díky tomu vás bude hřát dlouhá léta.

Foto: archiv firem

Kabát na modelce, F&F, 799 Kč. Béžový rovný, s.Oliver, 2799 Kč. Kabelka, Orsay, 549 Kč. Béžový s páskem, s.Oliver, 3999 Kč. Červený, Desigual, 5499 Kč. Kostkovaný, s.Oliver, 3990 Kč. Fialový, Pietro Filipi, 8990 Kč.

Teddy coat: Zamilujte se do medvědího objetí

Styl
Foto: archiv firem

Zleva kabáty: s.Oliver, 3999 Kč. Orsay, 2299 Kč. Orsay, 1999 Kč. Pietro Filipi, 10 990 Kč. Pietro Filipi, 8990 Kč. Lakované boty, F&F, 699 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Missioni

Reklama

Související články

Teddy coat: Zamilujte se do medvědího objetí

Noci se prodlužují, dny zkracují a ochlazují. Nepodceňte proto výběr oblečení a předejděte nachlazení ve stylovém, ale hlavně hřejivém teddy coatu. Tento...

Podzimní inspirace podle modelky Iriny Shaykové

Čtyřiatřicetiletá Irina Shayková je úspěšná modelka a tvář hned několika luxusních módních značek. Za pozornost stojí i její unikátní módní styl. Romantické...

Výběr článků

Načítám