Hlavní obsah

Spodní prádlo, ve kterém zazáříte nejen na Valentýna

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek zamilovaných se blíží mílovými kroky. Kromě romantické večeře a záplavy růží k němu neodmyslitelně patří i sexy spodní prádlo. Přinášíme vám přehled nej kousků, ve kterých zazáříte a partner vám neodolá. Vyberete si něžnou růžovou košilku, nebo vsadíte na sexy červený set?

Foto: Profimedia.cz

Modelka Nadine Leopoldová pro značku Victoria's Secret

Článek

Hned v úvodu je potřeba si přiznat, že prádlo, ve kterém by vás rád viděl váš drahý, mnohdy není to, jež jste ochotna si na sebe vzít. Ale nebojte, najdou se i soupravy, v nichž se budete cítit dobře a budete vypadat sexy.

Jen mějte na mysli, že i při výběru prádla k takové příležitosti, jakou je svatý Valentýn, platí základní pravidlo, že souprava vám musí hlavně dobře sedět.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayková pro značku Intimissimi

Sexy spodní prádlo

Na svátek zamilovaných je, co se spodního prádla týče, dovoleno vše, ale vítány jsou zejména nečekané kombinace prosycené smyslností. Klasickou černou, která je ztělesněním svůdnosti, krásně doplní růžová či červená krajka.

Ty nejúžasnější kousky osloví zajímavými detaily, jako jsou různá překřížení či neotřelé kombinace materiálů s průhledy. Romantickou náladu dotváří jemná výšivka či fuchsiový potisk růží na černém podkladu.

Zvolit můžete ale také jen hladkou podprsenku ve výrazné barvě a doplnit ji krajkovanými kalhotkami, které nenechají příliš místa pro fantazii.

Foto: archiv firem

Na fotce: Podprsenka, 139 Kč, Kik. Kalhotky, 55 Kč, Kik. 1. Set, 699 Kč a 299 Kč, Marks&Spencer. 2. 369 Kč, Intimissimi. 3. 1049 Kč, Intimissimi. 4. 849 Kč, Intimissimi. 5. 849 Kč, Intimissimi. 6. 449 Kč, Intimissimi. 7. 369 Kč, Intimissimi

Foto: archiv firmy

Podprsenka, 1149 Kč. Kalhotky 439 Kč. Obojí Timo

Romantické body

Pokud chcete svého partnera ohromit něčím novým, pak se spolehněte na netradiční body, které si můžete obléci například pod bílou košili a nechat ho lehce prosvítat.

Vyberte si mezi krajkovými modely s push-up košíčky, které stáhnou bříško a zároveň vyzdvihnou to, co mají.

Foto: archiv firem

Zleva: Tezenis, 649 Kč. F&F, 399 Kč. Intimissimi, 1499 Kč. Intimissimi, 1499 Kč

Okořeňte ložnici košilkou

Flanelové komplety a vytahaná trička na Valentýna do postele nepatří. Ohromte svého partnera saténovým či krajkovým negližé, které navíc v končících slevách seženete za pár korun. Uvidíte, že vaši snahu patřičně ocení.

Foto: archiv firem

Zleva: Tezenis, 249 Kč. Intimissimi, 1149 Kč. Intimissimi, 1299 Kč. Kik, 219 Kč. Intimissimi, 1149 Kč

Křivky, které stojí za pozornost

Pokud se pyšníte plnými křivkami, tak věřte, že by byl téměř hřích je neprodat v sexy spodním či nočním prádle. Ani větší velikosti podprsenek totiž nemusejí být nudné, stačí se jen porozhlédnout v obchodech a vybrat si takové, které se vám líbí.

Foto: archiv firmy

Zleva: Podprsenka, 159 Kč. Kalhotky, 79 Kč. Košilka, 219 Kč. Podprsenka, 159 Kč. Kalhotky, 79 Kč. Vše Kik

Komplet pro pokročilé

V případě, že pro vás noční košilky nejsou nic nového a doma jich máte plné skříně, vyzkoušejte je doplnit ladícím saténovým župánkem, který působí elegantně a budete v něm za opravdovou dámu.

Foto: archiv firmy

Růžová košilka, 199 Kč (z kompletu vlevo). Krajková podprsenka, 249 Kč, kalhotky, 129 Kč. Župánek s motivem květů (z kompletu vlevo), 299 Kč. Vše F&F

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Trendy na jaro 2019 aneb Na co se můžeme těšit

Také se vám zdá letošní mrazivá zima téměř nekonečná? Pak se s námi nalaďte na jaro alespoň prostřednictvím módy. Přinášíme vám pět největších módních trendů,...

Výběr článků

Načítám