Hlavní obsah

Trendy na jaro 2019 aneb Na co se můžeme těšit

Novinky, Linda Humlová

Také se vám zdá letošní mrazivá zima téměř nekonečná? Pak se s námi nalaďte na jaro alespoň prostřednictvím módy. Přinášíme vám pět největších módních trendů, které budou nadcházejícímu ročnímu období dominovat. Troufnete si na zkrácený dámský oblek, nebo raději vsadíte na kousek v nadčasových neutrálních barvách?

Foto: Profimedia.cz

Trendy pro období jaro/léto 2019

Článek

Zkrácený dámský oblek 

Obleky jsou trendy ve všech možných obměnách již nějaký ten rok. Ačkoliv se jedná o poměrně konzervativní druh oblečení, muži je na ženách, stejně jako ostatní uniformy, přímo zbožňují.

Letos se nejeden oblek návrháři rozhodli ozvláštnit a dlouhé kalhoty vyměnili za krátké kraťasy, které v kombinaci s elegantním sakem působí sofistikovaně, a přesto sexy. Oblekněte si jej na jaře do práce nebo třeba na večírek.

Foto: Profimedia.cz

Zkrácené obleky jsou ideální volbou na jaro.

Neutrální barvy

Letošní barevná škála je poměrně různorodá. Na jedné straně jsou trendy neonové barvy, na straně druhé neutrální přírodní tóny, které jsou daleko více nositelné a hodí se ke všem věkovým skupinám.

Vyberte si jeden kousek, který skvěle doplní jakýkoliv outfit, nebo vsaďte rovnou na celkový módní monochromní look.

Foto: Profimedia.cz

Oblečení v tělové barvě působí elegantně a sofistikovaně.

Batikované oblečení

Asi každý z nás si rád vzpomene na výrobu batikovaných triček na táboře. Koho by ale napadlo, že tento oblíbený styl květinových dětí přijde znovu do módy?

Pokud ho chcete vrátit do svého šatníku i vy, počínejte si opatrně. Batika totiž může působit zastaralým dojmem, pokud ji nezkombinujete například s trendy roztrhaným denimem nebo třeba nadčasovou kůží.

Foto: Profimedia.cz

Batikované oblečení můžete vynést například na festivaly.

Animal print

Oblečení s motivy zvířecích vzorů je trendy již druhý rok. Pokud jste již nějaký ten kousek, nejlépe ve slevách, ulovila, pak jste vybavena i na nadcházející sezonu.

Největší oblibě se těší leopardí vzor, ale pokud na vás působí příliš vyzývavě, pak sáhněte například po zebřím nebo hadím vzoru. V případě, že nevíte, jak oblečení se zvířecími motivy kombinovat, sáhněte pouze po podobně vzorovaných doplňcích, které propůjčí každému jednoduchému outfitu luxusní vzhled.

Foto: Profimedia.cz

Leopardí vzor slaví velký comeback.

Peří a třásně

Zapomeňte na hladké siluety, letošnímu jaru kralují bohaté třásně a pírka. Nosí se na šatech, ale i topech, které se hodí na výjimečné události, jako jsou večírky, oslavy a módní přehlídky. Troufnete si na ně i vy?

Foto: Profimedia.cz

Minimalismu odzvonilo, v módě jsou pírka a třásně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám