Hlavní obsah

Jak se obléknout na valentýnské rande? Máme tip pro každou z vás

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den svatého Valentýna sice nemá v české tradici hluboké kořeny, přesto rok od roku získává na popularitě. Vždyť promarnit byť jen jedinou příležitost k oslavě lásky, to by byl hřích. Inspirujte se romantickými, ale i nebezpečně sexy outfity, které si můžete obléknout na rande se svým milovaným protějškem. Uvidíte, že z vás nespustí oči.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Článek

Chytrá horákyně

Hledáte outfit, který toho moc neodhalí, ale přesto přitáhne pozornost vašeho partnera? Pak vsaďte na červenou koženkovou sukni v kombinaci s vysokými kozačkami nad kolena. Nemusíte přitom sahat ani po podpatcích, bohatě si vystačíte s plochými podrážkami. Celý look doplňte bílou halenkou s volánky, která působí žensky a dodá na objemu i drobnému hrudníku. Aby vám nebyla zima, přidejte šedivý kardigan a jednoduchý kabát.

Foto: archiv firem

Košile, Orsay, 699 Kč. Boty, Zara, 1599 Kč. Sukně, Orsay, 549 Kč. Kabelka, Zara, 1299 Kč. Svetr, H&M, 999 Kč.

Trendy leopardice

Zvířecí vzory jsou letos v módě, a není divu. Leopardí, hadí, ale i tygrované kousky dodají každé ženě na sex-appealu, stačí je jen umět správně kombinovat. Pro valentýnskou večeři si vsaďte na nevšední kombinaci leopardího vzoru s červenou barvou, která rozpálí do ruda nejen vašeho partnera. Doplňte páskem, který dodá na siluetě a ponožkovými boty, které zdůrazní drobné kotníky.

Foto: archiv firem

Kabát, Mango, 1999 Kč. Boty, Zara, 1599 Kč. Pásek, H&M, 249 Kč. Šaty, Marks&Spencer, 2299 Kč. Kalhotky, Marks&Spencer, 499 Kč. Podprsenka, Marks&Spencer, 1099 Kč.

Něžná romantička

Pokud se v červené necítíte, klidně vsaďte na romantické květované šaty v růžové barvě. Doplnit je můžete černými punčocháči a nařasenými kozačkami nad kolena, které budou působit v kombinaci s květy kontrastně. Body navíc získáte, pokud barevný vzor na šatech sladíte s kabátem.

Foto: archiv firem

Kabát, Zara, 2299 Kč. Šaty, Orsay, 949 Kč. Kabelka, H&M, 399 Kč. Čepice, H&M, 399 Kč. Boty, Zara, 2999 Kč.

Uvolněná pohodářka

Pokud si nepotrpíte na zdobnost a nejlépe se cítíte pohodlně oblečená, pak se nemusíte vzdávat svých oblíbených džínů ani během oslavy lásky. Stačí si k nim obléknout obyčejné proužkované tričko v červené barvě a celý look ozvláštnit nápadnými náušnicemi, malou kabelkou a delším sakem.

Foto: archiv firem

Sako, Zara, 1999 Kč. Džíny, F&F, 499 Kč. Náušnice, Mango, 299 Kč. Tričko, F&F, 229 Kč. Boty, Zara, 999 Kč. Kabelka, Answear, 1799 Kč.

Sexy parádnice

Pokud patříte mezi ten typ žen, které bez černé nedají ani ránu, ozvláštněte svůj outfit alespoň barevnými doplňky. Vsadit můžete na rudé psaníčko a lodičky, ke kterým můžete sladit i rtěnku, nebo se poohlédněte po růžovofialové barvě, která působí v kombinaci s černou doslova elektricky.

Foto: archiv firem

Pelerína, Zara, 1599 Kč. Kabelka, Karen Millen, 3600 Kč.. Džíny, H&M, 499 Kč. Top, H&M, 599 Kč. Boty, Karen Millen, 4700 Kč..

Elegantní dáma

Chystáte se s partnerem na luxusní valentýnskou večeři, kde se očekává určitý dresscode? Vsaďte na kvalitní a dobře padnoucí šaty. Pokud zvolíte typ bez ramínek, můžete si pod ně zkusit obyčejnou bílou košili, která looku dodá na atraktivitě. Na botách se můžete vyřádit a zvolit například rudé kotníčkové na podpatku, ke kterým můžete sladit manikúru nebo bižuterii.

Foto: archiv firem

Šaty, Karen Millen, 7100 Kč. Náušnice, Mango, 499 Kč. Boty, Högl, 4699 Kč. Kabát, H&M, 1499 Kč.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Jak nosit neonové barvy, žhavý trend roku 2019

Jedni je milují, druzí nenávidí. Neonové barvy slavily největší úspěch v 90. letech minulého století a od té doby se vrátily do módy již několikrát. Naposledy...

Trendy na jaro 2019 aneb Na co se můžeme těšit

Také se vám zdá letošní mrazivá zima téměř nekonečná? Pak se s námi nalaďte na jaro alespoň prostřednictvím módy. Přinášíme vám pět největších módních trendů,...

Jak si vybrat svetr podle typu postavy

Zimní výprodeje pomalu končí a obchody již plní nové kolekce plné jarních kousků. Poohlédněte se po novém svetříku, se kterým přečkáte poslední zimní dny...

Výběr článků

Načítám