Hlavní obsah

Paříž hlásá návrat legín i šátků do vlasů

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měsíc módy je u konce. Po New Yorku, Londýně a Miláně doputovala štafeta do Paříže, kde se v období od 24. února do 3. března odehrál tamější týden módy. Na jaké trendy se můžeme těšit v sezóně podzim/zima 2020? Vyrazte s námi na přehlídky značek Dior, Saint Larent nebo Chloé.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka Dioru na Týdnu módy v PařížiVideo: Reuters

 
Článek

Dior

Přehlídky značky Dior patří každoročně mezi ty nejočekávanější. Od té doby, co se kreativní ředitelkou stala Maria Grazia Chiuriová, působí značka mnohem více svěže a je doslova matadorem na módním poli. Pryč jsou doby, kdy byla značka spojována jen s ikonickou kabelkou Lady Dior.

Nejnovější přehlídka se nesla ve znamení kostkovaných vest, kabátů i ponč. Nechyběly nadčasová saka, kozačky pod kolena či podkolenky v kombinaci s balerínkami a zajímavým elementem byly šátky do vlasů, které měly skoro všechny modelky.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Dior

Saint Laurent

V kolekcích značky Saint Laurent je často patrná inspirace v rockové kultuře a jinak tomu nebylo ani letos. Oproti ostatním kolekcím je ale ta letošní více elegantní a vyberou si v ní i ženy, které upřednostňují konzervativní styl. Výjimku tvoří pouze někým milované a jinými nenáviděné legíny, které byly v kolekci hojně zastoupeny, a to zejména v latexovém provedení v různých barvách. Znamená to, že se opět dostávají do módy?

Christian Louboutin: Po stopách červených podrážek

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Saint Laurent

Chloé

Pokud milujete přírodní odstíny a rozevláté střihy, pak je pro vás značka Chloé to pravé ořechové. Ani letos proto na přehlídce nechyběly perfektně střižené kabáty v barvě velbloudí srsti, dlouhé bílé šaty v boho stylu či šaty a kalhoty s vysokým pasem. Důraz byl kladen na siluetu, a proto většina modelů zahrnovala široký pásek.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Chloé

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Inspirujte se módou z ulic Londýna

Měsíc módy je v plném proudu a pomyslná štafeta se přesunula z amerického New Yorku do anglického Londýna. V období od 14. do 18. února zde probíhal vyhlášený...

Ulicím Milána vévodí barvy a výrazné vzory

V pondělí 24. února skončil týden módy v italském Miláně, v rámci kterého představují své módní kolekce nejvýznamnější návrháři, pro které je tato metropole...

Výběr článků

Načítám