Hlavní obsah

Ulicím Milána vévodí barvy a výrazné vzory

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 24. února skončil týden módy v italském Miláně, v rámci kterého představují své módní kolekce nejvýznamnější návrháři, pro které je tato metropole domovem. Kromě přehlídek ale stojí za pozornost i outfity samotných návštěvníků. Nabízejí totiž nekonečně mnoho inspirace.

Foto: Profimedia.cz

Komplety se vracejí do módy.

Článek

Znovuobjevená modrá

Modrá barva se těší čím dál tím větší oblibě. Mohou za to zejména módní blogerky, které ji často volí při příležitosti významné události. Vyzkoušejte tuto barvu zařadit do svého šatníku i vy. Sluší totiž nejen blondýnkám, ale také hnědovláskám, a dokonce i zrzkám.

Výrazné odstíny navíc mají tendenci omlazovat. Nebojte se sladit celá do modré nebo ji lehce utlumte pomocí černé barvy.

Foto: Profimedia.cz

Modrá barva byla k vidění často.

Nadčasová kůže

Ačkoliv trendům vévodí nejrůznější náhražky kůže, pravdou je, že tento materiál na své oblibě jen tak neztratí. Kůže má totiž skvělé hřejivé vlastnosti, a navíc, pokud se o ni šetrně staráte, vydrží vám dlouhá léta.

Pokud je vaše skříň na kožené produkty skoupá, zkuste ve slevách či v second-handu ulovit módní koženou sukni, kterou můžete v zimě, ale i na jaře kombinovat k halenkám, rolákům či tlustým oversized svetrům.

Inspirujte se módou z ulic Londýna

Styl
Foto: Profimedia.cz

Kůže patří mezi nesmrtelné materiály.

Nápadné neony

Neony se stále těší velké oblibě, a proto není divu, že byly k vidění i v ulicích prosluněného Milána. Nejčastěji návštěvnice sahaly po nápadných oversized kouscích v barvě žlutého a růžového zvýrazňovače.

Pokud si na takovýto styling netroufáte, zkuste svůj šatník oživit například neonovou kabelkou či lodičkami na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Neonové barvy jen tak nepřehlédnete.

Módní doplňky

Co se týče doplňků, ulicím Milána vévodily zejména barevné kabelky, které dokážou pozvednout každý outfit. Můžete je sladit ke zbývajícímu oblečení, nebo vsaďte na kombinování barev ve stylu color blocking.

Co se týče obuvi, návštěvnice často nosily široké kozačky těsně pod kolena, které vypadají skvěle jak k sukni, tak kalhotám.

Milujete módu plnou elegance a ženskosti? Inspirujte se přehlídkami z New Yorku

Styl
Foto: Profimedia.cz

Doplňkům vévodily barvy.

K vidění byly ale také klasické malé kabelky v neutrálních tónech, které jsou univerzální a snadno se kombinují.

Foto: Profimedia.cz

Tlumená žlutá si skvěle rozumí s béžovou a hnědou barvou.

Foto: Profimedia.cz

Neutrální tóny jsou nadčasová záležitost.

Reklama

Související články

Trendům vládnou puntíky. Naučte se je nosit

Puntíkovaný vzor zažil svůj velký comeback již minulý rok a letos tomu nebude jinak. Puntíky se totiž objevily hned v několika kolekcích světoznámých módních...

Výběr článků

Načítám