Hlavní obsah

Kdo je Julia Foxová a jak se z ní stala novodobá módní ikona

Do těžko přístupných vod showbyznysu si cestu najde jen málokdo. Herečce a modelce Julii Foxové se to ale podařilo a její jméno je v médiích skloňované čím dál tím častěji. Její ženské křivky a temný gotický vzhled si zamilovali návrháři po celém světě. Jaký je její příběh a jak se dostala na pomyslný vrchol?

Foto: Profimedia.cz

Herečka Julia Foxová

Článek

O Julii Foxové se začalo nejvíce mluvit poté, co vyšel najevo její milostný románek s populárním raperem, úspěšným producentem a módním návrhářem Kanyem Westem. Dvojice tvořila pár sotva pár týdnů, o to důležitější ale bylo načasování.

Raper se totiž před nedávnem rozvedl s populární televizní osobností Kim Kardashianovou a spekulovalo se, kdo se objeví po jeho boku.

Julia Foxová je italsko-americká herečka, která debutovala ve filmu Uncult Gems v roce 2019.

Foto: Profimedia.cz

Julia Foxová s raperem Kanyem Westem

Vyzkoušela si mnoho různých zaměstnání, od prodávání bot přes práci v cukrárně. Šest měsíců pracovala jako domina.

Po prvním filmu si jí všimly i významné značky, se kterými začala spolupracovat. Jako modelka se objevila v kampaních značek Diesel nebo Coach.

Foto: Profimedia.cz

Julia Foxová s návrhářem Giuseppem Zanottim

Románek s Westem jí otevřel zlatá dvířka i k ostatním značkám. Během Milánského týdne módy se zúčastnila například přehlídky Versace, Schiaparelli či Kenzo.

Inspirujte se streetstylem z hlavního města módy

Styl

Foxová je zářným příkladem pořekadla, že štěstí přeje připraveným. Navzdory tomu, že za svoji slávu vděčí do jisté míry Westovi, pravdou je, že se jedná o výraznou osobnost, která zaujme nejen svým vzhledem, ale také stylem.

Foto: Profimedia.cz

Julia Foxová s návrhářkou Donatellou Versace

Oproti jiným modelkám totiž vyznává spíše temný vzhled, který občas nápadně připomíná styl herečky Angeliny Jolie na začátku nového tisíciletí. Ráda obléká těsné kožené kalhoty a úsporné topy, které dávají na odiv její křivky. Make-up volí tmavý s černě orámovanýma očima.

Stejně jako Angelina Jolie i Foxová si navíc potrpí na tetování. Její záda zdobí dva velké černé symboly připomínající egyptské hieroglyfy.

Foto: Profimedia.cz

Julia Foxová

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám