Hlavní obsah

Inspirujte se streetstylem z hlavního města módy

Také pařížské ulice ožily módou. První březnové dny ve francouzské metropoli patřily fashion weeku pro období podzim zima 2022-2023, který uzavírá celou sezonu. Kromě nápaditých kolekcí přináší inspiraci ale také samotní návštěvníci.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Paříže

Článek

Série čtyř hlavních fashion weeků vyvrcholila v Paříži. Jaké outfity oblékly místní i zahraniční milovnice módy a které aktuální trendy byly k vidění v ulicích podél Seiny nejčastěji?

Výrazné barvy

Stejně jako tomu bylo v Londýně, New Yorku a Miláně i v Paříži vládly ulicím barvy. Zima se pomalu chýlí ke konci, je tedy nejvyšší čas vyměnit černé a šedé modely za jejich výraznější protějšky.

Nejčastěji byly k vidění ženy v monochromatických outfitech v červené, oranžové, modré či zelené barvě. Některé vsadily pouze na výrazně barevné doplňky a zbytek outfitu nechaly v neutrálních tónech béžové.

Aktuální situace na Ukrajině také mnoho návštěvníků dovedla k tomu, že oblékli outfit v barvách ukrajinské národní vlajky a vyjádřili tak solidaritu k okupované zemi.

Svět módy versus válka na Ukrajině

Styl

Dvojitý denim

Velký návrat zažívá také džínovina, která byla k vidění i na mnohých přehlídkách. V ulicích Paříže nechyběly ženy, které vsadily na kombinaci dvou odlišných džínových kousků - nejčastěji džínů a denimové bundičky.

Nositelný trend, který může vyzkoušet každý z vás.

Zlaté šperky

Ženy, které zvolily nenápadný outfit, častěji čarovaly s doplňky. Kromě barevných kabelek mnoho z nich vsadilo na výrazné zlaté šperky, které dokážou podtrhnout i sebejednodušší outfit.

Vyzkoušejte například kombinaci klasického černého blazeru s výraznými zlatými náušnicemi. Pro maximální efekt stáhněte vlasy do uhlazeného, nízko posazeného drdůlku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám