Hlavní obsah

Modelka Gigi Hadidová věnuje své honoráře z přehlídek Ukrajině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejlépe vydělávajících supermodelek na světě, Gigi Hadidová, se rozhodla věnovat veškerý svůj výdělek z přehlídek, které probíhaly v rámci zimní edice týdnů módy, na pomoc lidem trpícím na Ukrajině a v Palestině. Uvedla to na svých sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová pro značku Ludovic de Saint Sernin

Článek

Supermodelka sdílela v neděli v příspěvku fotky z jednotlivých módních přehlídek spolu s vysvětlením, že se rozhodla jít ve stopách své přítelkyně a modelky Micy Argañarazové a „přislíbila darovat své výdělky z přehlídek kolekcí podzim - zima 2022/2023 na pomoc těm, kteří trpí válkou na Ukrajině, a také pokračovat v podpoře těch, kteří zažívají to samé v Palestině”.

Značka Balenciaga zasvětila svoji módní show Ukrajině

Styl

„Naše oči a srdce musí být otevřené veškeré lidské nespravedlnosti. Kéž bychom se viděli jako bratři a sestry bez ohledu na politiku, rasu i náboženství. Na konci dne platí za válku nevinní lidé, nikoli vůdce,“ napsala na Instagram.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek Tod's , Versace a Isabel Marant

Tuto charitativní iniciativu odstartovala na svých sociálních sítích modelka Micy Argañarazová, která napsala: „Musím říct, že mi připadá velmi zvláštní chodit módní přehlídky, když vím, že na stejném kontinentu probíhá válka. Část svého výdělku z tohoto týdne módy proto věnuji na pomoc ukrajinským organizacím.“

Po její výzvě se připojily další modelky včetně Belly Hadidové (sestra Gigi Hadidové), Kaiy Gerberové, Kiki Willemsové či Vittorie Cerettiové, uvedl The Independent.

Reklama

Související témata:

Související články

Jill Bidenová podpořila Ukrajinu po svém

Manželka amerického prezidenta Joea Bidena Jill Bidenová se na veřejnosti ukázala s rouškou, kterou zdobila výšivka ve tvaru slunečnice. Akt měl symbolizovat...

Výběr článků

Načítám