Hlavní obsah

Leonie Hanneová, divoká karta luxusních módních značek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je neoficiální tváří týdnů módy v New Yorku, Miláně, Londýně i Paříži. Jen na Instagramu ji sledují přes 4 miliony lidí. Němka Leonie Hanneová je jednou z nejvýraznějších tváří soudobé módní scény. Její styl je k nepřehlédnutí. Inspirujte se jím i vy.

Foto: Profimedia.cz

Leonie Hanneová

Článek

Leonie Hanneová se narodila a vyrostla v Hamburku. V roce 2014 opustila práci v korporátu a založila si blog s názvem Ohh Couture, prostřednictvím kterého se začala naplno realizovat v módním světě.

Jejím partnerem se zanedlouho poté stal fotograf Alexander Galievsky, který ji v její práci podpořil, a společně začali pracovat na jednom z prvních profesionálních módních blogů.

Díky jejímu skvělému stylu a profesionálnímu zpracování blogu si jí rychle všimly velké značky. Rychle se zařadila mezi privilegované hosty módních přehlídek po celém světě.

Atraktivní vzhled a promyšlený obsah na sociálních sítích nakonec vedly ke spolupracím s takovými značkami, jako je Cartier, Bulgari, Tommy Hilfiger, Tory Burch, Intimissimi, Lancome nebo Net-A-Porter.

Pro outfity Leonie jsou typické zářivě barevné kabelky luxusních značek, oversized saka v kombinaci s crop topy, výrazné šperky, nápadité boty na podpatku a také nepřehlédnutelné sluneční brýle.

Sukně, po které touží celý módní svět

Styl

Většinu její garderoby tvoří kousky od luxusních módních značek. I tak se ale její styl dá poměrně jednoduše napodobit, protože právě ony ikonické luxusní kousky se snaží běžně dostupné značky duplikovat.

Vsaďte například na kombinaci oversized saka a módních „cyklistických“ šortek a ladícího crop topu. Přidat můžete mikro kabelku a neonové boty na podpatku.

Konzervativnější inspirací pak může být Leonin outfit složený ze světlé koženkové sukně a bílé košile ozvláštněný barevnými brýlemi. Můžete také nahradit jeden basic kousek v neutrální barvě za ten samý, jen v neonových odstínech. Například ostře zelený rolák rozzáří jakýkoliv outfit.

Více módní inspirace naleznete v naší galerii.

Reklama

Související články

Lehké trendy bundy na přechodné období

Denní teploty stoupají, je tedy nejvyšší čas uschovat teplé kabáty na dno skříně a pořídit si lehčí přechodnou bundu, která vám bude dělat radost na jaře,...

Výběr článků

Načítám