Hlavní obsah

Jeden outfit, dvě zástupkyně monarchie. Kdo si vedl lépe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiná akce, ale téměř totožné oblečení. Nedávno se španělská královna Letizia a vévodkyně Kate zúčastnily společenských událostí, na něž obě zvolily červený oděv, který doladily hnědými doplňky. Které dámě to slušelo více?

Foto: Profimedia.cz

Nalevo královna Letizia, vpravo vévodkyně Kate

Článek

Královna Letizia dobře ví, že červená barva brunetkám sluší a možná i proto ji často najdete v její královské garderobě. U příležitosti setkání se švédským králem Karlem Gustavem a královnou Silvií v Královském paláci ve Stockholmu Letizia zvolila krásné červené šaty pod kolena s netopýřími rukávy od návrhářky Caroliny Herrery.

Tužkovitý střih šatů skvěle lichotil královnině štíhlé postavě, zatímco rukávy dodaly jinak jednoduchému kousku na zajímavosti. Královna doplnila šaty doplňky v hnědé kůži.

Ostatně při výběru výrazných šatů jsou doplňky v neutrálních odstínech béžové ideální volbou, protože nepůsobí příliš kontrastně, a elegantně tak podtrhnou výrazný celek. Malá kabelka rovněž od Caroliny Herrery skvěle ladila k semišovým lodičkám na podpatku.

Královna Letizia okouzluje svým citem pro módu celý svět

Styl

Jediným výrazným doplňkem pak byla čelenka ze skládaného peří od španělské značky Cherubina.

Foto: Profimedia.cz

Španělská královna Letizia

Vévodkyně Kate zvolila obdobný model u příležitosti svého projevu na téma zvyšování povědomí o závislostech. V kompletu složeném z plisované sukně na míru od návrháře Christophera Kanea a úzkého roláku od značky Polo Ralph Lauren vypadala elegantně a profesionálně zároveň.

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Styl

Díky stejnému odstínu sukně i roláku působil komplet jako šaty, které báječně doplnila malá hnědá kabelka od královniny oblíbené londýnské značky DeMellier a boty na podpatku ve stejném barevném odstínu značky Ralph Lauren. Obě členky monarchie tak vsadily alespoň na jeden kousek od tuzemské značky.

Na rozdíl od královny Letizie Kate vynechala vlasovou ozdobu a místo toho vsadila na dokonalou foukanou a své ikonické velké lokny, které byly úměrné dané příležitosti.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate

Anketa

Komu se výběr oblečení povedl více?
Vévodkyni Kate
33,2 %
Královně Letizii
7,9 %
Oběma to sluší stejně
57,7 %
Nelíbí se mi ani jeden model
1,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 25672 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Móda ze summitu G7

V pátek 11. června začal ve Velké Británii třídenní summit skupiny velkých světových ekonomik G7. Na místo se sjeli nejen významní představitelé členských...

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Do britské královské rodiny se sice přivdala, ale každým dnem dokazuje, že se s modrou krví narodila. Módní styl vévodkyně Kate inspiruje miliony žen po celém...

Výběr článků

Načítám