Hlavní obsah

Jaké módní trendy vládnou za velkou louží

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte módní inspiraci, ale český rybníček je vám příliš malý? Vydejte se přes Atlantik až do amerického New Yorku a prohlédněte si outfity návštěvnic tamějšího týdne módy, který probíhal od 4. do 12. února. Jaké barvy, střihy i textury letí za velkou louží?

Foto: Profimedia.cz

Trendy můžete vypadat v každém věku.

Článek

Ačkoliv jsme o něm psali již mnohokrát, monochromní trend je zkrátka nesmrtelný a jen tak z módy nevyjde.

Tajemství monochromního vzhledu spočívá v kombinování nejrůznějších typů oblečení ve stejné barvě nebo odstínu. Ideální přitom je, pokud se vám podaří do celého looku zakomponovat co nejvíce druhů materiálů a textur.

V zimě je nejjednodušší zahalit se do černé, ale daleko efektnější jsou outfity ve fialové, tlumené červené či skořicové barvě. Na jaře a v létě se pak můžete odvázat a vsadit například na žlutou, růžovou nebo světle modrou barvu.

Monochromní móda: V jedné barvě od hlavy až k patě

Styl
Foto: Profimedia.cz

Monochromní móda je stále oblíbená.

Dalším trendem, který bude navíc vévodit nadcházející jarní sezoně, jsou pastelové barvy. Pořiďte si například růžovou či světle modrou denimovou bundu nebo trenčkot a slaďte je se sepranými světlemodrými džínami. Celek pak můžete doplnit výrazným elementem v podobě barevné kabelky či bot.

Pastelové barvy si navíc skvěle rozumí se základními neutrálními tóny. Pokud si tedy netroufáte na světlý outfit, stačí si pořídit například pastelové šaty a přes ně přehodit kabát v barvě velbloudí srsti či černou koženou bundu, která dodá na rokenrolovém vzhledu.

Tři pařížské přehlídky, které vám vezmou dech

Styl
Foto: Profimedia.cz

Neutrální tóny můžete rozbít pomocí výrazné barvy.

Pokud neholdujete výrazným barvám, sázkou na jistotu jsou neutrální tóny, které sluší ženám bez rozdílu věku, ale také například barvy vlasů. Mezi jarní nezbytnosti by rozhodně měl patřit nadčasový trenčkot v béžové barvě, který se hodí jak k džínům, tak šatům.

Do módy se také vrátily bílé džíny, a to jak ty ve střihu slim, tak boyfriend, které jsou o poznání volnější. Noste je opět v kombinaci s béžovou nebo třeba světle modrou barvou.

Foto: Profimedia.cz

Neutrální tóny můžete rozbít pomocí výrazné barvy.

Reklama

Související články

Oblékněte se do modré, barvy roku 2020

Korálovou barvu, tedy barvu minulého roku, vystřídala královsky modrá. A právě Classic Blue, jak tento odstín nazvali odborníci, nás bude provázet celým...

Oscaři 2020: Móda z červeného koberce

V noci z neděle 9. na pondělí 10. února se v americkém Los Angeles uskutečnilo slavnostní předávání nejprestižnějších filmových cen - Oscarů. Jaké herečky...

Výběr článků

Načítám