Hlavní obsah

Oscaři 2020: Móda z červeného koberce

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V noci z neděle 9. na pondělí 10. února se v americkém Los Angeles uskutečnilo slavnostní předávání nejprestižnějších filmových cen - Oscarů. Jaké herečky dostaly pozvánku, co měly na sobě a kdo letos zvolil nejprovokativnější model?

Foto: Profimedia.cz

Herečka Renée Zellwegerová

Článek

V hlavní roli oceněná herečka Renée Zellwegerová zvolila na slavnostní večer minimalistickou bílou róbu zdobenou flitry z dílny Armani. Asymetricky řešené rukávy daly vyniknout vypracovaným pažím.

Po flitrech sáhla také herečka Brie Larsonová. Hluboký výstřih vyvažovala elegantní kápě a šaty tak působily velmi žensky. Jednu z nejkrásnějších rób večera pak předvedla herečka Scarlett Johanssonová. Ta zvolila model od návrháře Oscara de la Renty, kterému dominoval výrazně zdobený korzetový živůtek, který přecházel v saténovou sukni.

Oscary: Nejlepším filmem je Parazit, nejlepšími herci Zellwegerová a Phoenix

Film
Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Renée Zellwegerová, Brie Larsonová, Scarlett Johanssonová

To, že i dámy s výraznějšími křivkami mohou vypadat ve společenských šatech elegantně, předvedla herečka Rebel Wilsonová, která na akci dorazila ve zlatých flitrovaných šatech.

Naopak Sandra Ohová se ve změti peříček a flitrů tak trochu ztrácela. Největší pozdvižení pak vyvolala herečka Natalie Portmanová, která si oblékla kabátek a šaty značky Dior. Ty v sobě přitom měly vyšité zlatou nití jména významných režisérek, jejichž práci Americká filmová akademie ignoruje.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Rebel Wilsonová, Natalie Portmanová, Sandra Ohová

Tři pařížské přehlídky, které vám vezmou dech

Styl
Foto: Profimedia.cz

Natalie Portmanová v šatech značky Dior s vyšitými jmény režisérek, jejichž práci Americká filmová akademie ignoruje.

Salma Hayeková vsadila na look ve stylu antické bohyně od značky Gucci. Bohužel pro ni působil model i celkový styling lehce zastarale.

Penélope Cruzová si oblékla róbu značky Chanel. Ikonická bílá květina umístěná uprostřed živůtku ale působila přebytečně a zbytečně odváděla pozornost od hereččina obličeje.

Modelka Lily Aldridgeová zvolila rovněž šaty s květinou, ovšem v jejím případě se jednalo o povedený model. Květina byla vhodně umístěna na boku, navíc barevně ladila k modelčině rtěnce.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Salma Hayeková, Penélope Cruzová a modelka Lily Aldridgeová

Na černou letos vsadilo velké množství dam. Margaret Qualleyová sáhla po jednoduchých šatech značky Chanel, stejně jako herečka Margot Robbieová.

Charlize Theronová se rozhodla pro elegantní a nadčasovou róbu značky Dior, která byla nepřehlédnutelná zejména díky nevšednímu střihu. Herečka šaty vhodně doplnila dlouhým visacím náhrdelníkem z diamantů.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Margaret Qualleyová, Margot Robbieová, Charlize Theronová

Reklama

Související články

Oblékněte se do modré, barvy roku 2020

Korálovou barvu, tedy barvu minulého roku, vystřídala královsky modrá. A právě Classic Blue, jak tento odstín nazvali odborníci, nás bude provázet celým...

Výběr článků

Načítám