Hlavní obsah

Inspirujte se módou z ulic Londýna

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měsíc módy je v plném proudu a pomyslná štafeta se přesunula z amerického New Yorku do anglického Londýna. V období od 14. do 18. února zde probíhal vyhlášený týden módy, v jehož rámci představují významní návrháři své nové kolekce pro období podzim/zima 2020. Po jakých outfitech sáhly návštěvnice přehlídek?

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z Londýna

Článek

Londýn je multikulturní město, což se odráží i v módě, a proto se to v ulicích této pulzující metropole často hemží barvami, oversized modely a extravagantní módou. My jsme pro vás vybrali outfity, které jsou rovněž inspirativní, ale navíc také nositelné i do konzervativního prostředí.

Příkladem univerzální a nadčasové módy je minimalistický styl seskládaný z jednoduchých kousků v neutrálních barvách, které se spolu jednoduše kombinují. Inspirujte se nestárnoucí klasikou v podobě černobílé kombinace a ozvláštněte ji například jedním kouskem v barvě béžové či hnědé.

Foto: Profimedia.cz

Minimalistický styl seskládaný ze základních barev.

Osvědčeným tipem, jak působit stylově a elegantně zároveň, je vsadit na oblečení v jedné barvě či barevném tónu. Inspirujte se ulicemi Londýna a vsaďte například na moderní bílou, která navíc podtrhne vaši ženskost.

Foto: Profimedia.cz

Bílá barva je nadčasová a elegantní.

Jaro se pomalu, ale jistě blíží, a proto je nejvyšší čas porozhlédnout se po barevném přechodném kabátku, který opticky rozzáří vás i vaši náladu. Pozor si jen dejte, abyste sáhla po barvě, která ladí k vašemu tónu pleti, ale i stávajícímu šatníku. Troufnete si na modrý, zelený či fialový model?

Trendům vládnou puntíky. Naučte se je nosit

Styl
Foto: Profimedia.cz

Barevné kabátky se skvěle hodí na nadcházející jaro.

Kabelky a boty jsou doplňky, které není radno zanedbávat. Dokážou totiž povýšit outfit na zcela novou úroveň. Pokud si libujete v jednoduchém stylu oblékání, pořiďte si například kabelku ve výrazné barvě nebo potisku.

V případě, že kabelek máte již dost, je můžete alespoň ozvláštnit například barevným hedvábným šátkem.

Foto: Profimedia.cz

Výrazná kabelka dokáže podtrhnout outfit.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám