Hlavní obsah

Inspirace ze světa celebrit: Pastelové barvy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S jarem přichází i návrat barev. Letos se budou nosit jak výrazné odstíny, tak jemné pastelové. Světle růžová, modrá i zelenkavá jsou navíc barvy, které dokážou zjemnit a opticky dokonce i omladit. Nevíte, jak je nosit? Inspirujte se stylingem celebrit.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Ashley Robertsová

Článek

Pastelové barvy patří ke každoročním jarním trendům. Pokud tedy přemýšlíte nad tím, že byste si nějaký světlý barevný kousek pořídila, nešlápnete ani letos rozhodně vedle. Jaké odstíny jsou nyní hitem? Sezoně bezpochyby kralují tóny fialové.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Ashley Robertsová

Osvěžte svůj jarní outfit stylovými kousky v něžné levandulové. Modrofialkový odstín s názvem Very Peri byl Institutem Pantone zvolený jako barva roku 2022. Pokud chcete kráčet s módními trendy, neměla by vám fialová v šatníku letos určitě chybět.

Jak zařadit barvu roku 2022 do svého šatníku

Styl

Kromě tónů rozkvetlých fialek je na výsluní také mátová a banánově žlutá. Rozzařte svůj look jarním kouskem ve svěžím zelenkavém nebo žlutém odstínu. Mátově zelená i banánově žlutá se perfektně hodí k neutrálním barvám, jako je bílá, smetanová či béžová.

Foto: Profimedia.cz

Anglická moderátorka Amanda Holdenová

Mátová si rozumí také se zmiňovanou pastelově fialovou nebo pudrově růžovou. Stylově vypadá i v kombinaci s modrým denimem.

V jarních kolekcích najdete také oblečení ve světlemodré tzv. „baby blue“ barvě. Spolu s pastelovými odstíny růžové a korálové patří už několikáté jaro na špici módních barev.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Moderátorka Amanda Holdenová, moderátorka Vogue Williamsová a modelka Bella Hadidová

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Oscaři 2022: Móda z červeného koberce

V noci z neděle na pondělí se v americkém Los Angeles odehrál 94. ročník udílení Oscarů. Slavnostní předávání prestižních filmových cen se zúčastnilo velké...

Výběr článků

Načítám