Hlavní obsah

Jaké šaty zvolily celebrity na nejexkluzivnější večírek roku

Po slavnostním předávání filmových cen - Oscarů - zpravidla následuje hned několik večírků. Za nejprestižnější platí ten pořádaný lifestylovým magazínem Vanity Fair. Uvolněnější atmosféra je znát i na outfitech celebrit. Kdo dostal pozvání a jaké šaty měly největší ohlas?

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová

Článek

Na rozdíl od oscarového večera platí pro afterparty daleko uvolněnější pravidla. Kromě hereček dostane pozvání i mnoho známých modelek a jiných známých tváří. Uvolněnější atmosféra se promítá i do outfitů, které jsou často úspornější a více sexy než na oscarovém ceremoniálu.

Jednu z nejvýraznějších rób večera předvedla televizní osobnost Kim Kardashianová, která vsadila na model od své oblíbené značky Balenciaga. Šatům dominovala dlouhá vlečka, která příjemně kontrastovala s odhalenými zády.

Rukávy šatů volně přecházely do rukaviček. Nevšedním doplňkem se pak staly velké futuristické sluneční brýle, které si Kim v průběhu focení sundala a odhalila tak dokonalý make-up.

Oscaři 2022: Móda z červeného koberce

Styl

Krásnou róbu od značky Gucci vynesla herečka Dakota Johnsonová, která vsadila na světle růžový model ozvláštněný flitry a pštrosími pírky.

Dokonalé tělo odhalila nestárnoucí herečka Kate Beckinsaleová v nápaditých černých šatech, které sestávaly ze zdobeného body a průhledných tylových šatů s výšivkou.

Velmi efektní model předvedla Oscarem oceněná herečka Jessica Chastainová, která vynesla smaragdově zelenou róbu od značky Gucci, která nádherně kontrastovala s hereččinou přirozenou barvou vlasů. Model doplnila diamantovým šperkem zdobeným smaragdy.

Všechny modely a mnohé další naleznete v naší galerii.

Reklama

Související témata:

Související články

Ceny BAFTA 2022: Móda z červeného koberce

V neděli 13. března proběhlo v londýnské Royal Albert Hall slavnostní předávání cen britské filmové a televizní akademie BAFTA. Události se zúčastnilo velké...

Výběr článků

Načítám