Hlavní obsah

Dětská móda, která sluší a udělá radost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den dětí se nezadržitelně blíží. Máte doma malou parádnici? Udělejte si holčičí odpoledne spojené s nákupy nebo jí s předstihem pořiďte stylové oblečení, které potěší i tu nejnáročnější malou módní znalkyni. A co pro kluky?

Foto: archiv firmy

Lindex, ilustrační foto.

Článek

Co by v letním šatníku vašich ratolestí nemělo rozhodně chybět? Inspirujte se nejnovějšími módními trendy a vsaďte na hravé kousky, které rozzáří očička každé parádnice.

Aktuálním trendům vévodí neutrální barevné odstíny. Už dávno neplatí, že malé holčičky je potřeba oblékat do růžové a chlapce do modré. Jemné béžové a okrové tóny budou slušet všem bez rozdílu. Vsadit můžete také na baby blue nebo zelenkavou.

TIP: Mušelínová halenka v neutrálním barevném odstínu je neuvěřitelně variabilní a příjemná. Jedná se o typ bavlněné látky, který je prodyšný a hodí se tak i do parných letních dnů. Dlouhý rukáv uchrání před spálením jemné dětské pokožky.

Foto: archiv firmy

Šaty, Lindex, 299 Kč. Halenka z mušelínu, Lindex, 599 Kč. Halenka s límečkem, Lindex, 399 Kč. Košile, Lindex, 499 Kč. Kalhoty, Lindex, 599 Kč.

Foto: archiv firmy

Oblečení, F&F, ilustrační foto.

Trendy jsou také kvítky ve všech možných variantách, a to jak ty velké, tak ty drobné. Vsaďte například na roztomilý květovaný set s kraťasy. Skvěle vypadá dohromady, ale také každý kousek zvlášť doplněný o basic svršek nebo třeba denimový spodek.

V nabídce jsou také nejrůznější šaty v kombinaci s ladícími čelenkami do vlasů.

Foto: archiv firem

Šaty, Lindex, 449 Kč. Tričko, Cool Club (prodává Bambule a Sparkys), 299 Kč. Top, Lindex, 299 Kč. Kraťasy, Lindex, 249 Kč. Dívčí šaty s čelenkou, F&F, 349 Kč.

Foto: archiv firmy

Lindex, ilustrační foto.

Maminky, které mají doma malé princezny, jim mohou pořídit korálové šaty nebo třeba halenku s kanýrem. Růžová také vynikne na nepromokavé bundě. Rozzáří i sebedeštivější den!

Foto: archiv firem

Šaty, F&F, 599 Kč. Mikina, Marks & Spencer, 649 Kč. Halenka, Marks & Spencer, 499 Kč. Dívčí nepromokavý kabát, Marks & Spencer, 1099 Kč. Bunda, Marks & Spencer, 749 Kč.

Vstříc dobrodružstvím

Velké prázdniny jsou tu co by dup, a to je nejvyšší čas dovybavit svého malého školáka oblečením, ve kterém se vydá vstříc novým letním dobrodružstvím.

Foto: archiv firem

Denimová bunda s tričkem, Marks & Spencer, 499 Kč. Svetr, Lindex, 599 Kč. Mikina, Lindex, 799 Kč. Chlapecký komplet, F&F, 499 Kč. Kalhoty, Marks & Spencer, 449 Kč.

Foto: archiv firmy

Puma, ilustrační foto.

Ve výbavě každého objevitele by neměla chybět fleecová mikina, která zahřeje v noci i v deštivém počasí. Do horka pak nesmí chybět pohodlné kraťasy a do lesa zase kostkovaná košile s dlouhým rukávem.

Foto: archiv firem

Khaki košile s tričkem, Marks & Spencer, 349 Kč. Košile, Cool Club (prodává Bambule a Sparkys), 449 Kč. Mikina, Cool Club (prodává Bambule a Sparkys), 449 Kč. Tričko, Lindex, 249 Kč. Kraťasy, Marks & Spencer, 299 Kč.

Foto: archiv firmy

Lindex, ilustrační foto.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Těhotenská móda podle zpěvačky Rihanny

Doby, kdy se nastávající maminky schovávaly do obřích halen a šatů, jsou nenávratně pryč. Bříško už není předmětem schovávání, ale naopak ukazování. Alespoň...

Výběr článků

Načítám