Hlavní obsah

Inspirujte se festivalovou módou ve stylu Coachelly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvouleté pauze se do kalifornské pouště vrátil světoznámý hudební festival Coachella. I tentokrát přilákal velké množství hudebníků, mezi návštěvníky nechyběly ani celebrity. Jaké outfity zvolily na nejmódnější událost festivalové sezony?

Foto: Profimedia.cz

Móda z festivalu Coachella

Článek

Ačkoliv jsou festivaly zejména o hudbě, úzce svázaná je s nimi i móda. Ostatně byl to právě festival ve Woodstocku v roce 1969, který na módní scéně upevnil styl hippie chic.

V průběhu let se díky festivalům formovaly i jednotlivé módní trendy. Vzpomeňte si na vysoké holínky značky Hunter nebo rocková trička.

Letošní rok se nese zejména ve znamení háčkovaných topů, copánků, třpytivých crop topů a cyklistických šortek v kombinaci s luxusními módními kousky z nejnovějších designérských kolekcí.

Oscaři 2022: Móda z červeného koberce

Styl

To potvrdil i festival Coachella, který se konal od 15. do 24. dubna v části Sonorské pouště v Coachella Valley. Akce se již tradičně zúčastnily modelky a módní influencerky, které festival pojímají spíše jako přehlídkové molo s kulisou velkého ruského kola, které tvoří dominantu festivalu.

Naproti tomuto přístupu jdou i samotné módní značky, pro které je Coachella z reklamního hlediska stejně důležitá jako pro lifestylové značky Super Bowl.

Často se předhánějí v tom, jakou celebritu uloví, a ta pak vynese jejich šaty. Honorář za takovouto podobu reklamy se přitom pohybuje v rozmezí od několika desítek tisíc až po miliony korun.

Letos na festivalu nesměly chybět například bývalá miss USA Olivia Culpová nebo třeba nizozemská modelka Romee Strijdová.

Nejtřpytivější outfity pak předvedla oblíbená blogerka Leonie Hanneová, která vsadila na odvážné módní kousky, které vždy nezapomněla doplnit o luxusní kabelku.

Prohlédněte si outfity návštěvnic v naší galerii a inspirujte se festivalovou módou i vy.

Reklama

Související články

Inspirace ze světa celebrit: Pastelové barvy

S jarem přichází i návrat barev. Letos se budou nosit jak výrazné odstíny, tak jemné pastelové. Světle růžová, modrá i zelenkavá jsou navíc barvy, které...

Výběr článků

Načítám