Hlavní obsah

Nepokoušejte beránka a pořiďte si něco nového na sebe

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beránek už je pocukrovaný, nádivka s kopřivami v troubě a ošatka s pestrobarevnými vajíčky připravená na koledníky? Pak je vše ideální, nezapomeňte ale ještě na jednu tradici. Tou je, že byste si měla koupit něco nového na sebe, aby vás beránek nepokakal. Nenechte to náhodě a vydejte se do obchodu pro něco nového.

Foto: Profimedia.cz

Tradice velí: pořiďte si něco nového.

Článek

Ačkoliv se to možná nezdá, velikonoční svátky s sebou nesou spoustu povinností. Uklízení, vyvařování, barvení vajíček, a to zmiňujeme jen ty nejdůležitější. Za tuto dřinu, ale i práci, kterou odvádíte po celý rok, byste se měla odměnit něčím, co vám udělá upřímnou radost. Jinak je totiž docela dost možné, že vás pokaká beránek, a to žádná z nás přeci nechce!

 Svršků není nikdy dost

Už víte, jakou barvu si obléknete na Velikonoční pondělí? Doufáme, že to nebude černá, protože když jde o Velikonoce, tak se barvám meze nekladou.

Vyberte si tričko nebo halenku v odstínech stužek na pomlázce a uvidíte, že starší koledníci z vás oči nespustí. A ani jim nebude vadit, že se vám třeba letos vajíčka nepovedla.

Foto: archiv firem

1)

Kabelka jako malovaná

Podcenila jste včasnou koupi vajíček a zbyla na vás už jen ta hnědá, na která se špatně chytají barvy? Vynahraďte si to na kabelce. Teplé odstíny žluté a oranžové se hodí k jednoduchým modrým džínům, jemně růžová je pak barvou číslo jedna v letošní sezóně.

Stačí si jen vybrat barvu, která se k vám nejlépe hodí. Kabelku si pak po prodlouženém víkendu vezměte do práce. Udělá vám to radost, navíc do ní můžete schovat i pár zbylých vajíček, která můžete rozdat kolegům.

Foto: archiv firem

1)

Boty do nepohody

Děláte si zálusk na nový pár bot? I když se člověk v aprílovém počasí těžko vyzná, vyberte si rozhodně veselé boty, které budete moci nosit, až se oteplí. Nudným zimním kozačkám už totiž odzvonilo. Není nic lepšího než mít nad hlavou sluníčko a na nohách barevné botky, které rozzáří i sebejednodušší outfit.

Foto: archiv firem

1)

Něco malého

Oblečení máte plnou skříň, ale něco malého a třpytivého vám stále chybí? Poohlédněte se po decentních jarních špercích. Drobné kytičky do uší vám zjemní tvář, výrazné barvy naopak rozzáří.

Dámy, které šperky nenosí, si mohou pořídit malý saténový šátek, který se dá vplést do vlasů nebo jím mohou ozdobit třeba ucho kabelky. Šperků a doplňků zkrátka není nikdy dost. A pokud je vám líto kupovat si je sama pro sebe, můžete to nenápadně navrhnout partnerovi. Když uvidí, jak chystáte velikonoční hostinu, určitě pookřeje.

Foto: archiv firem

1)

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám