Hlavní obsah

Osvojte si dramatický vzhled pomocí šněrovaček

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní trend šněrování vládne již několikátou sezónu. Jeho kořeny sahají do roku 1970, kde byl součástí boho stylu, dnes se s ním setkáváme v daleko širším pojetí. Detaily šněrování nalezneme na kalhotách, tričkách, košilích, ale i botách.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová si také oblíbila trend šněrování.

Článek

Pokud hledáte módní kousek, který zapadne do vašeho šatníku a půjde lehce kombinovat, sáhněte po oblečení se šněrováním.

Své o tom ví celebrity i módní blogeři, kteří „Lace Up” trendu zcela propadli. Stačí šněrovačku důmyslně umístit po stranách šatů nebo vyzývavě v dekoltu a můžeme vás ujistit, že pokaždé přitáhne oko nejednoho muže i ženy.

Odvažte se zavázat

Nejjednodušším způsobem, jak si trend osvojit, je pořídit si jednobarevné tričko se šněrováním v dekoltu. To pak můžete hravě kombinovat s úzkými džínami nebo sukněmi.

Výhodou šněrování je, že se snese jak se sportovním outfitem, tak s elegantním. Můžete se tak v klidu rozhodnout, jestli si obujete podpatky nebo tenisky, obojí bude vypadat skvěle.

Foto: Profimedia.cz

1)

 Nechte vyniknout nohy

Výstřihy vám nic neříkají? Nevadí, právě pro vás jsou tu kalhoty se šněrováním. Volte úzké modely v černé barvě, protože každá šněrovačka lehce rozšiřuje. Pokud se pyšníte štíhlýma nohama, můžete si dovolit šněrování po celé délce kalhot.

Variantou mohou být i jednoduché džíny, které jsou sešněrovány jen na lýtkách. Ty udělají dobrou službu jakékoli postavě, protože odpoutají pohledy od případných nedostatků. V každém případě ale volte volnější vršek bez výstřihu, který zjemní outfit, nebudete tak vypadat příliš vyzývavě.

Foto: Profimedia.cz

1)

 Něco extra

Čeká vás večírek nebo rande, a chcete upoutat veškerou pozornost? Pořiďte si sukně a šaty se šněrováním. Nezapomeňte ale, že stejně jako u kalhot platí, že tento výrazný prvek chce vyvážit umírněnějšími doplňky i make-upem.

Foto: Profimedia.cz

1)

Boty dodají šmrnc

Zdá se vám oblečení se šněrováním moc odvážné? Pak zkuste trend uplatnit na botách. Ozvláštní outfit, navíc vám dodají na sex-appealu. Vybrat si můžete modely bez podpatku i s podpatkem. Je jen na vás, jak vysoko si šňůrky uvážete.

Foto: Profimedia.cz

1)

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám