Hlavní obsah

K džínovým kraťasům letos neobouvejte podpatky

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V létě jsou vidět snad na každé druhé ženě. Kombinují se velice snadno, lze je nosit elegantně, ležérně i rošťácky zároveň. Řeč je o džínových kraťasech, ke kterým letos rozhodně podpatky nepatří.

Foto: Asos, Zara, Bershka

Džínové kraťasy patří k létu naprosto neodmyslitelně.

Článek

Kombinujte v outfitech trendy letošního léta. A protože je letos trendy obuv bez podpatku, zapomeňte na boty na klínku a jehlové podpatky. Léto se ponese ve znamení nazouváků, pohodlných kecek a květinových motivů.

Květinové léto

Květinové „martensky” působí něžně žensky, ale i tvrdě zároveň. Vysoké boty oblékněte v kombinaci s neutrálním volným šedým tričkem s potrhanými zády a stylovou krátkou džínovou vestičkou. Nic nezkazíte, když budete květinový motiv opakovat i na doplňcích, v tomto případě například nápaditým slaměným kloboukem. Sluneční brýle jsou samozřejmě do letního počasí nepostradatelným doplňkem a kulaté obroučky letos letí.

Foto: Archiv firem

Klobouk, Tamsin London, 1370 Kč. Brýle Komono, freshlabels, info o ceně v obchodě. Boty, New Yorker, 549 Kč. Vesta, Tamsin London, 1520 Kč. Kraťasy, Orsay, info o ceně v obchodě. Tričko Vero Moda, Zoot, 569 Kč.

Tříbarevná klasika

Neutrální a přesto moderní celek vytvoříte pomocí tří barev. Chlapecké šortky do půli stehen se k romantickým tunikám nehodí, proto k nim oblékněte obyčejné bílé tričko s výstřihem do V. Na nohy nazujte černé „slip on” tenisky, a pokud máte náladu, doplňky zvolte v „navy” námořnicky modré barvě.

Foto: Archiv firem

Kabelka Pepe Jeans London, Fashiondays, info o ceně na webu. Nazouvací tenisky, vans, info o ceně v obchodě. Triko, Lindex, 299 Kč. Kraťasy, Mango, 699 Kč. Brýle, Asos, info o ceně na webu. Náramek, Tatuum, 299 Kč.

Rozevláté ethno

Pokud jste milovníky ethno hravých vzorů a nejlépe se v létě cítíte v rozevlátých tunikách, zvolte k ultrakrátkým džínovým šortkám oblíbenou tuniku. Doplňte něžnými doplňky ve světlých barvách, nebojte se zvolit například tyrkysovou a bílou. Pro ležérní styl zastrčte tuniku do přední části šortek.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, New Yorker, 179 Kč. Tenisky, Converse, 1790 Kč. Tunika, s.Oliver, 999 Kč. Kraťasy, Mohito, info o ceně v obchodě. Kabelka, Tamsin London, 1520 Kč. Hodinky, Kimono, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám