Hlavní obsah

K džínovým kraťasům letos neobouvejte podpatky

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V létě jsou vidět snad na každé druhé ženě. Kombinují se velice snadno, lze je nosit elegantně, ležérně i rošťácky zároveň. Řeč je o džínových kraťasech, ke kterým letos rozhodně podpatky nepatří.

Foto: Asos, Zara, Bershka

Džínové kraťasy patří k létu naprosto neodmyslitelně.

Článek

Kombinujte v outfitech trendy letošního léta. A protože je letos trendy obuv bez podpatku, zapomeňte na boty na klínku a jehlové podpatky. Léto se ponese ve znamení nazouváků, pohodlných kecek a květinových motivů.

Květinové léto

Květinové „martensky” působí něžně žensky, ale i tvrdě zároveň. Vysoké boty oblékněte v kombinaci s neutrálním volným šedým tričkem s potrhanými zády a stylovou krátkou džínovou vestičkou. Nic nezkazíte, když budete květinový motiv opakovat i na doplňcích, v tomto případě například nápaditým slaměným kloboukem. Sluneční brýle jsou samozřejmě do letního počasí nepostradatelným doplňkem a kulaté obroučky letos letí.

Foto: Archiv firem

Klobouk, Tamsin London, 1370 Kč. Brýle Komono, freshlabels, info o ceně v obchodě. Boty, New Yorker, 549 Kč. Vesta, Tamsin London, 1520 Kč. Kraťasy, Orsay, info o ceně v obchodě. Tričko Vero Moda, Zoot, 569 Kč.

Tříbarevná klasika

Neutrální a přesto moderní celek vytvoříte pomocí tří barev. Chlapecké šortky do půli stehen se k romantickým tunikám nehodí, proto k nim oblékněte obyčejné bílé tričko s výstřihem do V. Na nohy nazujte černé „slip on” tenisky, a pokud máte náladu, doplňky zvolte v „navy” námořnicky modré barvě.

Foto: Archiv firem

Kabelka Pepe Jeans London, Fashiondays, info o ceně na webu. Nazouvací tenisky, vans, info o ceně v obchodě. Triko, Lindex, 299 Kč. Kraťasy, Mango, 699 Kč. Brýle, Asos, info o ceně na webu. Náramek, Tatuum, 299 Kč.

Rozevláté ethno

Pokud jste milovníky ethno hravých vzorů a nejlépe se v létě cítíte v rozevlátých tunikách, zvolte k ultrakrátkým džínovým šortkám oblíbenou tuniku. Doplňte něžnými doplňky ve světlých barvách, nebojte se zvolit například tyrkysovou a bílou. Pro ležérní styl zastrčte tuniku do přední části šortek.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, New Yorker, 179 Kč. Tenisky, Converse, 1790 Kč. Tunika, s.Oliver, 999 Kč. Kraťasy, Mohito, info o ceně v obchodě. Kabelka, Tamsin London, 1520 Kč. Hodinky, Kimono, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související články

Džínová sukně se nosí ve všech délkách

Velký džínový trend 80. let se znovu vrací do módy. Jak už bývá ve fashion světě velkým zvykem, staré trendy se recyklují a opět se stávají velmi žádaným...

Jak nosit široké kalhoty

Úzké nohavice se těší obrovské oblibě především mladých dívek a žen. Už si na ně dokonce přivykly i starší dámy, které preferují jejich výhody zejména v zimě,...

Výběr článků

Načítám