Hlavní obsah

Dvojdílné plavky budou vládnout i letošnímu létu, jsou ale rafinovanější

Novinky, Eva Dvořáková

Letní počasí se nezadržitelně blíží a s ním samozřejmě i první termíny dovolených. Stejně jako minulý rok i letos dominují dvoudílné plavky, ovšem střihy jsou daleko propracovanější a rafinovanější a svou oblíbeností kolikrát válcují tolik oblíbené klasické bikiny.

Foto: New Yorker

Vyberte si nové plavky na pláž, nebo na léto k bazénu.

Článek

Firmy letos nabízejí klasicky jak florální a zvířecí motivy, tak i geometrické a etno vzory a samozřejmě i nestárnoucí klasiku v podobě puntíků a námořnického stylu. Ze střihů stále převládají dvoudílné plavky, ovšem tradiční černou střídají barvy a vzory.

Na své si ale přijdou i milovnice jednodílných plavek nebo takzvaných tankini (tílko a spodek) plavek. Jednodílné plavky už dávno nejsou ostudou, na trhu jsou k sehnání od klasických černých a jednobarevných po rafinované střihy, zeštíhlující koupací plavky, retro styl à la 60. léta nebo také plavkový overal.

Nezanedbejte koupi letních plavek, do obchodů se totiž pomalu, ale jistě začínají dostávat podzimní kolekce a plavek by mohl být brzy nedostatek. Inspirujte se a třeba nějaký kousek zaujme právě vás. Letní a vodní radovánky už jsou téměř za rohem.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zelené, horní díl: 199, dolní díl: 149 Kč, Takko. Černé: Horní díl, 279 Kč, dolní díl: 179 Kč, F&F. Leopardí: 1550 Kč, Femi Pleasure. Vzorované, horní díl: 199Kč, dolní díl: 199 Kč.

Foto: Archiv firem

Zleva: Květinové, Topshop, info o ceně v obchodě. Fialkovo růžové, ETAM, info o ceně v obchodě. Černé s vyšíváním, Topshop, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem

Zleva: Pruhované, 1750 Kč, Roxy. S bílími ramínky, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. S kotvou, 629 Kč, Bonprix. Pruhované, 399 Kč, Bonprix.

Foto: Archiv firem

Zleva: Pruhované, horní díl: 299 Kč, dolní díl: 199 Kč, Tchibo. S žlutými šňůrkami, horní díl: 599 Kč, dolní díl: 349 Kč, Lindex. Oranžové, horní díl: 399 Kč, dolní díl: 249 Kč, New Yorker. Růžové, hodní díl: 329 Kč, dolní díl: 239 Kč, F&F.

Foto: Archiv firem

Zleva: Béžové, horní díl: 399 Kč, dolní díl: 299 Kč, H&M. Oboustrané, 349 Kč, Tchibo. Černé bikiny Bench, 1099 Kč, Zoot. Pruhované, 1090 Kč, Roxy.

Foto: Archiv firem

Zleva: Modré, horní díl: 595 Kč, dolní díl: 375 Kč, Litex. Vzorované, až do velikosti košíčku J, in fo o ceně v obchodě, Triola.

Foto: Archiv firem

Zleva: S tkaničkou na hrudi, 1750 Kč, Roxy. Se sukýnkou, 569 Kč, F&F. S růžovým vrškem, 429 Kč, F&F.

Foto: Archiv firem

Zleva: Pruhované, 499, Tchibo. Červené, 649 Kč, Bonprix. Vzorované, Lindex, 999 Kč.

Foto: Archiv firem

Zleva: Overal, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Černé, 549 Kč, New Yorker. Pruhované, 569 Kč, F&F.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám