Hlavní obsah

Pohled, ze kterého zatrne: v Indii se pod náklaďákem propadl most

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K děsivě vypadající nehodě došlo v pondělí na severu Indie. Nákladní automobil, který převážel stavební stroj, se zřítil poté, co konstrukce mostu nevydržela nápor a zhroutila se. Při nehodě byly zraněny dvě osoby, jak ve středu informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pod náklaďákem se zřítil mostVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Most v oblasti Munsiyari na severu země se zřítil v pondělí ráno poté, co nevydržel přejezd nákladního automobilu převážejícího těžkou techniku. Automobil spadl do rokle pod mostem.

Podle policejního vyšetřovatele Mohammeda Asifa Khanbyla byl řidič před průjezdem varován, že by most nemusel vydržet. „Jeli opravovat jiný most, který je ve špatném stavu. Řidič byl varován, že most takovou zátěž nemusí vydržet, přesto se rozhodl to vyzkoušet,” uvedl vyšetřovatel.

Koronavirus stavebníky nezastavil. Takhle vypadá nový dálniční most v Janově

Evropa

Podle očitého svědka Kushala Kumara není most určen pro nákladní vozidla. Při nehodě se kromě řidiče zranil ještě jeden člověk. Oba byli převezeni do místní nemocnice. Zatímco řidičova zranění jsou podle indického Hindustan Times lehčího charakteru, zranění druhé osoby jsou vážná. Oblast okolo mostu byla uzavřena a v následujících dnech budou probíhat vyprošťovací práce.

Reklama

Výběr článků

Načítám