Hlavní obsah

U Košic se převrátil autobus, šest zraněných

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)
Bratislava
Aktualizováno

Autobus sjel ve čtvrtek v katastru obce Jasov v okresu Košice-venkov ze silnice a převrátil se. Slovenská policie na sociální síti informovala, že v autobuse bylo v době nehody osm lidí a řidič. Šest lidí utrpělo zranění, jedna žena je zraněná těžce.

Foto: Hasiči SR

Převrácený autobus

Článek

Autobus jel do města Medzev. Havaroval na konci obce Jasov. „Autobus ze zatím nezjištěných příčin sjel ze silnice a skončil převrácený na boku. Na místě zasahovalo dvacet hasičů z Moldavy nad Bodvou a Košic,“ uvedli hasiči na sociální síti. Podle deníku Korzár museli hasiči při vysvobozování cestujících použít speciální techniku.

Foto: Polícia Slovenskej republiky

Havarovaný autobus u Košic

„Na místě zasahovali hasiči, policisté a záchranáři,“ uvedla košická krajská policejní mluvčí Lenka Ivanová. „Řidič autobusu přejel do protisměru, přičemž narazil do svahu a převrátil se. Řidič byl podroben dechové zkoušce s negativním výsledkem. Přesná příčina nehody je předmětem dalšího vyšetřování,“ dodala mluvčí.

Foto: Polícia Slovenskej republiky

Vnitřek havarovaného autobusu

Obyvatelé Slovenska mají ještě v čerstvé paměti tragickou havárii linkového autobusu u Nitry z 13. listopadu 2019, při níž zahynulo 12 lidí. Řidič nákladního vozu, který vezl kamení, tehdy ztratil kontrolu nad řízením. Řidič protijedoucího autobusu na lince Nitra-Jelenec se mu snažil vyhnout, ale náklaďák do něj vrazil z boku a autobus se po nárazu převrátil do příkopu u silnice. Oběti tragické nehody byly ve věku 15 až 70 let.

Foto: Hasiči SR

Převrácený autobus

Dvanáct mrtvých při srážce autobusu s kamionem u Nitry

Evropa

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám