Hlavní obsah

Putin má vyhlazený obličej, spekuluje se o plastické operaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruský premiér Vladimir Putin, který opět míří do prezidentského úřadu, na sobotním nominačním sjezdu své strany v Moskvě působil jako omlazený. Na internetu se objevily nové spekulace, že podstoupil plastickou operaci obličeje.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Putin na snímku z pondělí

Článek

Mnozí diskutéři v blozích upozornili na to, že Putinův obličej byl nezvykle hladký, možná vyhlazený. Pryč byly váčky pod očima i vrásky. Stejně jako už loni v říjnu se tedy spekuluje o tom, že Putin podstoupil plastickou operaci obličejových partií.

Foto: Profimedia.cz

Ruský premiér Vladimir Putin

Putin oslaví příští měsíc 59. narozeniny. Jeho snaha vrátit se po intermezzu v premiérském křesle do Kremlu nikoho nepřekvapila.

Spekulace o návratu ale ukončil až sobotní sjezd v Moskvě, na němž ho oficiálně do nejvyššího úřadu nominoval nynější prezident Dmitrij Medvěděv. Někteří komentátoři prohlašují, že Medvěděv jen vrátil Putinovi místo, které mu zahříval, než bude přijat změna ústavy. Ta Putinovi umožňuje být prezidentem po další dvě šestiletá období. Putin tedy může v Kremlu zůstat do do roku 2024, kdy mu bude 71 roků.

Kritici hovoří o tom, že by se mohl stát nejdéle sloužícím vládcem od smrti Josifa Stalina, jiní varují, že jeho vláda by se mohla stát novou parodií vládnutí z let 1964 až 1982, kdy v čele tehdejšího Sovětského svazu stál Leonid Brežněv.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám