Hlavní obsah

Moskvanka se při soutěži v pojídání dortíků udusila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Tragédií skončila soutěž v pojídání zákusků v jednom moskevském baru: jedna ze soutěžících dívek se před očima diváků udusila, napsal v neděli list Komsomolskaja pravda na svém webu. Neštěstí se událo o uplynulé sobotní noci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Hlučnou hudbu, potlesk a bezuzdné veselí přerušilo volání o pomoc. Křičeli vyděšení přihlížející, před jejichž očima se jedna z účastnic soutěže dusila. Dívka začala lapat po dechu a zhroutila se na podlahu,“ vylíčil deník. Přivolaní lékaři už jen konstatovali smrt. Udušené dívce bylo třiadvacet let, dodal list s odvoláním na policii.

Do baru, patřícího do řetězce Killfish, lákajícího hosty hlavně na slevy, si dívka vyrazila s přáteli. Do soutěže se sama přihlásila. Podle očitých svědků zápolila o vítězství a pár vteřin před zvoněním, ohlašujícím konec soutěže, si vecpala do úst několik zákusků najednou.

Okolnosti smrti objasňují vyšetřovatelé. Ti podle deníku zvažují, zda nezahájí trestní stíhání podle paragrafu postihujícího "poskytování služeb, nezodpovídajících požadavkům bezpečnosti".

Policie obvinila sanitářku za smrt pacientky, měla ji udusit chlebem se salámem

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám