Hlavní obsah

Auto na Slovensku se při nehodě vymrštilo a narazilo do budovy ve výši oken

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Šestašedesátiletá řidička v pátek sjela mezi obcí Vlkanová a Banskou Bystricí svým autem ze silnice a narazila do domu. Jak informovala slovenská policie, třiašedesátiletý spolujezdec při nehodě zemřel.

Foto: Policie SR

Vůz narazil do zdi domu.

Článek

Řidička jela ve směru na Banskou Bystrici, sjela vozem ze silnice a narazila do betonové zídky, která auto vymrštila do vzduchu. Automobil pak narazil do budovy a pod ní zůstal převrácený na střeše. „Řidička byla ve vážném stavu převezena do nemocnice,“ uvedla policie. Příčinu nehody policie vyšetřuje.

Foto: Policie SR

Spolujezdec přišel po nárazu o život.

Podle otisků patrných na zveřejněných fotografiích je zřejmé, že vůz narazil koly do domu ve výši oken. Diskutující na sociální síti se proto shodují, že k nehodě muselo dojít v relativně vysoké rychlosti.

Auto se vymrštilo a narazilo do zdi.

„Nechápu, co řidička dělala, když otisk kola je vidět ve výši oken,“ uvedl Ján. „Tak tohle určitě nebylo v rychlosti 60 kilometrů v hodině,“ přidala se Eva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám