Hlavní obsah

Putin se objevil na veřejnosti, uvítal kyrgyzského prezidenta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrohrad
Aktualizováno

Ruský prezident Vladimir Putin se v pondělí po jedenácti dnech objevil na veřejnosti. Před Konstantinovým palácem v Petrohradě uvítal kyrgyzského prezidenta Almazbeka Atambajeva. Neobvykle dlouhá Putinova absence vyvolala v Rusku spekulace o jeho zdraví či politickém osudu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Putin se sešel s kyrgyzským prezidentemVideo: Reuters

 
Článek

Putin svou nepřítomnost před kamerami komentoval. Podle agentury RIA Novosti řekl novinářům, že „bez dohadů by byla nuda”.

Na záběrech, které ze setkání s Atambajevem vysílala televize Rossija 24, Putin uvolněně rozprávěl a zdál se být v obvyklé formě.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Atambajev před besedou s ruským prezidentem řekl, že „Putin nejen chodí, ale i závodí s autem”. Toto prohlášení Atambajev učinil právě proto, aby vyvrátil šířící se pověsti. „V areálu paláce mě povozil autem, takže nejen chodí, ale i závodí a vozí hosty,” řekl kyrgyzský prezident.

Spekulovalo se, že Putin má chřipku, mrtvici nebo problémy s páteří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám