Hlavní obsah

Pětina Rusek by neváhala a provdala se za Putina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Kdyby Rusky dostaly možnost vdát se za současnou hlavu státu Vladimira Putina, dvacet procent z nich by nezaváhalo a učinily by tak. Vyplývá to z průzkumu veřejného mínění, který podniklo nezávislé sociologické středisko Levada. Putin měl vždy velkou popularitu, především mezi staršími ženami.

Foto: Profimedia.cz

Vladimir Putin se svou ženou Ljudmilou

Článek

Návrh k sňatku s ruskou hlavou státu by odmítlo 66 procent ruských žen a zbývajících 14 procent by si prý nabídku nejprve muselo promyslet. Centrum Levada se dotazovala 1601 žen po celé zemi.

Výsledky výzkumu nejsou prvním oceněním Putinova charisma. V roce 2008 ho Rusové zvolili nejvíce sexy politikem v zemi, připomněla agentura RIA Novosti. Putin svou mužnou pověst často podporuje tím, že podniká dobrodružné výlety na lovy, a především se při nich nechává fotit.

Otázka svatby není ale aktuální, protože prezident je ženatý. Putinova manželka Ljudmila se důsledně drží v ústraní a na veřejnosti se objevuje jen zřídka.

Ruský prezident v neděli oslaví 60. narozeniny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám