Hlavní obsah

Hrůzný nález ve Španělsku. Žena zemřela v bytě, tělo zčásti snědly její kočky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzný obrázek se naskytl policistům, kteří přišli do jednoho z madridských bytů vyšetřovat, co se stalo s jeho 79letou obyvatelkou. Narazili na mrtvé tělo ženy, které bylo téměř do pasu okousané od koček, jež v bytě s majitelkou žily. Předpokládá se, že žena zemřela v důsledku nákazy koronavirem zhruba před třemi měsíci.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Na možné úmrtí upozornili policisty sousedé kvůli silnému zápachu, který z bytu vycházel.

Žena byla původem z Kolumbie, v Madridu bydlela od roku 1996, zbytek její rodiny však zůstal v Jižní Americe.

V bytě ve čtvrti Fuencarral na severu města žila společně se svými kočkami, dvě přežily až do pondělního nálezu těla díky tomu, že se živily ostatky své majitelky. Její tělo bylo ohlodané prakticky až do pasu, uvedl server Daily Mail. Po nálezu těla putovaly kočky do záchranné stanice.

Kočka vyskočila z hořícího bytu ve čtvrtém patře. Přistání bylo perfektní

Koktejl

„Policista, který to tady vyšetřoval, uvedl, že to byla nejhorší věc, kterou za dobu své praxe viděl,“ vylíčila nejmenovaná sousedka.

Ta přišla s teorií, že její sousedka se zřejmě nakazila koronavirem, což mohlo s její smrtí souviset. O přesné příčině smrti však rozhodne až nařízená pitva. Podle prvotních odhadů na základě stupně rozkladu leželo tělo v bytě přibližně tři měsíce.

Podobný případ se odehrál v Madridu i v roce 2019. Tehdy ostatky svého majitele požíral pes, který strávil s mrtvým tělem v bytě zhruba měsíc. Po nálezu měl mrtvý muž okousané dolní končetiny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám