Hlavní obsah

Maséra, který obvinil herce Spaceyho ze sexuálního obtěžování, našli mrtvého

Jeden ze tří mužů, kteří obvinili herce Kevina Spaceyho ze sexuálního obtěžování, náhle zemřel, napsal server deníku The Sun. Podle informací médií to měl být masér. Vyšetřování herce bude ale nadále pokračovat. Ze sexuálního obtěžování ho viní více než tucet mužů, píše The Sun.

Foto: Reuters

Kevin Spacey

Článek

Masér, jehož identita nebyla zveřejněna, tvrdil, že si u něj herec před třemi lety v Malibu objednal masáž. Během ní ho měl Spacey osahávat. Nejméně dvakrát se ho měl dotýkat na intimních partiích, a to přes jeho oblečení. Poté ho měl vzít za ramena, snažil se ho políbit a chtěl, aby mu laskal jeho úd.

Když mu herec nabídl, že ho orálně uspokojí, masér chtěl masáž ukončit a odejít. Spacey měl prý zamknout místnost a nechtěl ho pustit.

Herec obvinění důrazně odmítá a popírá, že by k něčemu podobnému mělo někdy dojít.

Ukončený případ

Letos v červenci byl Spacey zbaven obvinění v případu sexuálního obtěžování, jehož se měl dopustit na osmnáctiletém chlapci v roce 2016 na ostrově Nantucket. Chlapce měl podle obžaloby opít a potom obtěžovat. V současnosti 21letý mladý muž odmítl u soudu vypovídat. Případ se dostal až před soud, ale nakonec skončil stažením obvinění.

Když měl mladík vysvětlit vymazané zprávy z mobilního telefonu, který prý měl v době obtěžování u sebe, odvolal se na pátý dodatek ústavy a odmítl vypovídat. Soudu řekl, že telefon ztratil.

Spaceyho obviňuje řada mužů ze sexuálního obtěžování, některé případy sahají až do  osmdesátých let.  Jako první obvinil herce jeho kolega Anthony Rapp. Spacey se ho pokusil svést, když bylo Rappovi 14 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám