Hlavní obsah

Američan zavřel babičku zaživa do mrazáku, s tělem žil v domě měsíce

Z vraždy své babičky byl obviněn 29letý Američan Robert Keith Tincher z Georgie, který měl podle policie zavřít 82letou ženu do mrazáku, kde zůstala několik měsíců. Policie se domnívá, že žena se před smrtí zranila, její vnuk ji však místo přivolání pomoci zabil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie objevila tělo Doris Cummingové v minulý čtvrtek večer v domě ve městě Armuchee, kde seniorka žila se svým vnukem. Po Cummingové vyhlásila pátrání její rodina, které bylo řečeno, že se žena odstěhovala z Georgie, nikomu se ale neozvala.

Z její vraždy byl následně obviněn 29letý vnuk, který ji poté, co se zranila, místo přivolání pomoci zabalil do igelitových pytlů a tělo nacpal do mrazáku v kuchyni. V té době byla žena podle policie ještě naživu. Po několika měsících se rozhodl mrazák s mrtvým tělem ukrýt do jiné části domu.

„Když tělo vkládal do mrazáku, viděl, že babička se ještě hýbe a dýchá,“ uvedla vyšetřovatelka z okresu Floyd County Brittany Wernerová.

Mladík, který ubodal britského poslance Amesse, je vinen

Evropa

Podle policie nenahlásil Tincher zranění seniorky kvůli vlastní minulosti, kdy na sociálních sítích vyhrožoval útoky své bývalé manželce a bylo po něm vyhlášeno pátrání.

Policii řekl, že babičku miloval a byla pro něj jediným členem rodiny, který mu věnoval pozornost a choval se k němu slušně.

V souvislosti s vyšetřováním případu vraždy byla nařízena soudní pitva, která má určit přesnou příčinu a dobu smrti, uvedla agentura AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám