Hlavní obsah

V americkém Phoenixu řádí sériový vrah, zabil sedm lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Phoenix

Policie v Phoenixu připsala neznámému sériovému vrahovi, který řádí ve městě, střelbu na auto z 11. července. Při devíti útocích zabil vrah sedm lidí, při posledním z 11. července nezasáhl nikoho, i když ve voze byli 21letý muž a čtyřletý chlapec, uvedl list USA Today.

Foto: Poenix Police Department

Identikit sériového vraha z Phoenixu

Článek

Při předchozím útoku 12. června zabil sériový vrah tři lidi na západě Phoenixu v Maryvale, což byl zatím jeho nejhorší útok. V zaparkovaném voze byly zastřeleny 31letá Angela Linnerová a 12letá Maleah Ellisová. Její matka Stefanie Ellisová podlehla zraněním o tři týdny později.

Neznámý pachatel poprvé zaútočil 17. března, kdy postřelil 16letého hocha, o den později zasáhl 21letého muže, oba ale přežili. Jeho první obětí se stal 1. dubna 21letý Diego Verdugo Sanchez, který byl zastřelen před domem.

Z obvyklého schématu střeleb a věku obětí se vymyká druhá vražda. Tělo 55leté Krystal Anenette Whiteové bylo nalezeno 19. dubna. I ona ale byla zastřelena.

Třetí obětí se stal 3. června 32letý Horacio de Jesus Pan, který byl také zastřelen před domem, stejně jako čtvrtá oběť, 19letý Manuel Castro Garcia, zavražděný 10. června.

Policie už sestavila identikit pachatele. Podle svědků má zřejmě přístup k několika různým vozidlům, jedním z nich je černé pětkové BMW z přelomu století, dalším pak bílý cadillac nebo lincon-continental.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám