Hlavní obsah

Bizarní debata primárek: Trump v televizi řešil velikost svého přirození

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detroit

Kuriózní vystoupení na téma velikosti přirození Donalda Trumpa přinesla poslední televizní debata republikánských uchazečů o funkci prezidenta USA. Trump ubezpečoval, že na něm není nic nepřirozeně malého.

Foto: Rebecca Cook, Reuters

Donald Trump během debaty v televizi Fox News

Článek

Trump začal debatu zostra a s tématem vyrukoval hned v úvodu. Reagoval nejen na vtipy, které kolují na internetu a vysvětlují jeho nabobtnalé ego malými intimními partiemi, ale i na vystoupení svého protivníka Marka Rubia. Ten si před časem Trumpa dobíral kvůli jeho údajně menším rukám a dodal: „A víte, co se říká o mužích s malýma rukama.“

Když pak ve čtvrtek Rubio poznamenal, že se Trump pouští do jednoho osobního útoku za druhým, favorizovaný enfant terrible republikánského klání se nedal.

Trump divákům v televizi ukázal své ruce a prohlásil: „Podívejte se na ty ruce. Jsou snad malé? On o mých rukou řekl, že jsou malé, a něco jiného proto taky musí být malé. Já vám garantuji, že tady není žádný problém. To vám garantuji“. Nemálo žen v sále pobavil a rozesmál.

Vzájemná podpora

Trump pak odrážel další útoky týkající se jeho někdejší podpory demokratky Hillary Clintonové nebo jeho podnikání. [celá zpráva]

Přesto se na přímý dotaz jeho tři protivníci zavázali, že Trumpa podpoří, zvítězí-li v primárkách. Stejný slib učinil i Trump, který v úvodu kampaně republikánům pohrozil, že by nakonec mohl kandidovat jako nezávislý.

Související téma:

Foto: Brendan McDermid, Reuters

Donald Trump

Ve čtvrtek se před kamerami zavázal, že když ho v souboji Ted Cruz nebo někdo jiný porazí, vysloví mu podporu.

Reklama

Výběr článků

Načítám