Hlavní obsah

Zimní Bigboš oživí skvělou muzikou vánoční čas

Novinky, Kateřina Ostradecká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již počtvrté nabídne spolek Bigboš alternativu k vánočnímu cukroví a pohádkám. Pro všechny, které nebaví sedět mezi svátky doma, je tu 27. prosince od 18:30 hudební akce Zimní Bigboš.

Foto: archiv kapely Kluci
Článek

Kromě domácí pořádající kapely Kluci bude pro milovníky muziky na Střeláku v Broumově připraven zástup kvalitních kapel.

Šanci ukázat, co umí, dostane mladá partička White fruit honey, kteří mají sice anglický název, ale zpívají česky. Broumovským hudebním fajnšmekrům se poprvé představí M’Alone, alternative-rock z Hradce Králové, a hlavní hvězdou programu bude Volant, punk rockové uskupení, které je na české scéně již přes 20 let. Závěr večera pak bude patřit DJ setu Kuby a Vojty z kapely Kluci, kteří sklidili velký úspěch na letošním Rock for People.

Doprovodný program nebude chybět ani v letošním roce. Tradičně s tanečním uměním a novými choreografiemi se představí Koči ze Sudet, které doplní světelnými obručemi v cirkusovo-tanečním pojetí Aneta Jokešová. Bohaté občerstvení a příjemná atmosféra jsou již samozřejmou součástí večera.

Reklama

Výběr článků

Načítám