Hlavní obsah

Po nárazu do stromu zemřel na Olomoucku další řidič

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při dopravní nehodě, která se stala ve čtvrtek krátce po čtvrté hodině odpoledne na silnici mezi Olomoucí a Samotiškami, zemřel řidič osobního auta, který v zatáčce narazil čelně do stromu. Totožná nehoda se stejně tragickým koncem se stala ve středu v Topolanech.

Foto: HZS OLK
Článek

„Pětapadesátiletý řidič jel ze Samotišek do Olomouce. Z dosud neznámých důvodů vybočil z vozovky a čelně narazil do stromu. Na místě zemřel," potvrdil tragédii policejní mluvčí Josef Bednařík. Doprava byla po dvě hodiny odkláněna přes okolní obce. 

U nehody zasahovali rovněž hasiči z Olomouce a Velké Bystřice, kteří provedli protipožární opatření, odpojili autobaterii a zasypali uniklé provozní kapaliny. "Po vyšetření nehody Policií ČR a naložení vraku vozidla na odtahovou službu jsme uklidili místo nehody," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Podobná nehoda se na Olomoucku stala ve středu, kdy u Topolan zemřel dvaačtyřicetiletý řidič Felicie. "Na rovném úseku silnice z dosud nezjištěných příčin najel do protisměru, do levé příkopy a čelně narazil do vzrostlého stromu," popsala událost olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám