Hlavní obsah

Nedělní odpoledne na Colours of Ostrava potěšilo i seniory

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli, jako vždy na festivalu, mají svůj den senioři starší 65 let, kteří se mohou dostavit na závěr čtyř festivalových dnů zdarma. A také toho bohatě využili.

Foto: Josef Zajíc

Colours of Otrava 17.7.2016 - Prezentace statutárního města Ostrava

Článek

Zajímavý program po celou dobu čtyř dnů nabízel areál, kde se prezentovalo statutární město Ostrava. Návštěvníci využívali odpočinkové,  informační a soutěžní zóny.

Po celou dobu byla připravena pocitová mapa fajnOVA, prostřednictvím  které se účastníci festivalu Colours of Ostrava mohli vyjadřovat, kde se jim v Ostravě žije nejlépe, kde jsou spokojeni, nebo kde by to mohlo být lepší. Na lístečcích se vyjadřovali, co by do budoucna chtěli v Ostravě vybudovat, co by se mělo upravit, aby se jim lépe žilo. Prezentační areál Ostrava navštívilo více než 2 500 lidí.

V 15 hodin prostor před největším pódiem České spořitelny zaplnili diváci, kteří až do 16 hodin zhlédli koncert Barbory Polákové. Ve stejné době se na jiných pódiích odehrávaly další koncerty.

Organizátoři i poslední den festivalu nedali návštěvníkům vydechnout. Nabídka střídala nabídku. Byl perfektně připravený doprovodný program pro děti i dospělé z pohledu adrenalinového a tanečního pohybu.

Přes deštivé tři dny se návštěvníci nedali ničím odradit, nic je nezastrašilo, nezarazilo. Trochu toho bláta a kaluží mnozí vyřešili obutím módních a ve všech různých barvách vyvedených gumáků. V očích byla radost a nadšení z pěkně strávených čtyř dnů.

Večer se nad Dolní oblasti Vítkovice mraky rozehnaly, objevila se tmavá modrá noční obloha. Závěrečný program pokračoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám