Hlavní obsah

Na Plesu škol 2020 se opět zkoušet nebude, stačí dobrá nálada

Novinky, Ivo Thurner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Základní a Mateřská škola v Želechovicích nad Dřevnicí ve spolupráci se Základní uměleckou školou Morava zvou všechny příznivce dobré zábavy na Ples škol 2020. Jedná se o 1. ročník akce, po pilotní akci z roku 2019. Akce se uskuteční 8. února v Domu kultury Vizovice. Začátek je v 19:00 hodin.

Foto: Ivo Thurner

Plakát akce Ples škol 2020

Článek

V letošním ročníku lze opět očekávat stabilně výborná vystoupení souborů ZUŠ Morava. Konkrétně bude na pódiu hrát seskupení Brazil a Zlínská sedmička Mgr. Jaroslava Derky, Tomm Band Tomáše Gerycha a program bude vrcholit vystoupením souboru Young Moravia Jazzband pod vedením Tomáše Černocha. Hudební doprovod celé akce pro poslech i tanec v přilehlém sále zpříjemní Cimbálová muzika Cyril pod vedením Dominiky Machalíčkové.

Kromě velmi dobrých pokrmů - v nabídce opět bude neuvěřitelně dobrý guláš, řízky se salátem, koláčky, frgály - mohou účastníci očekávat tombolu s více než 150 cenami.

V 19:30 hodin proběhne slavnostní zahájení, předtančení Polonézy, jež provedou žáci 9. tříd pod vedením tanečního mistra Aleše Mědílka.

Kromě vystoupení hudebních skupin budou v dalším programu vystupovat: taneční dvojice Nela Šalomounová a Hubert Poštulka, vicemistryně ČR v gymnastice Zuzana Ponížilová, tanečnice z Tanečního klubu Oriana Dance.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám