Hlavní obsah

Městské koupaliště v Opavě se otevře v pátek 12. června

Novinky, Redakce Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městské koupaliště v Opavě se už těší na návštěvníky, své brány otevře 12. června. Za příznivého počasí bude v provozu denně od 9 do 19 hodin.

Článek

„Základní vstupné je za dospělého 100 korun na den, za dítě pak 60 korun. Od 16. hodiny odpolední je možné zakoupit vstupné zlevněné. V ceně je i vstup na tobogány nebo zapůjčení dřevěných opalovacích lehátek, které jsou k dispozici v omezeném množství. Voda v bazénech je přihřívaná. V celém areálu se lze zdarma připojit k wifi,” informovala Lada Dobrovolná, tisková mluvčí města.

Příchozí si mohou zahrát také minigolg, plážový volejbal nebo vodní fotbálek, děti mají k dispozici dětské hřiště. Do odvolání mimořádných opatření v souvislosti s koronavirovou pandemií nebudou bohužel v provozu nafukovací skákací hrad, skákací kombo a trampolína.

Na dodržování platných omezení, která vyplývají z nařízení Ministerstva zdravotnictví ČR, budou v areálu koupaliště dohlížet koordinátoři z řad zaměstnanců Technických služeb Opava.

Reklama

Výběr článků

Načítám