Hlavní obsah

Do práce na kole ve změněných podmínkách, Znojmo ruší společný výšlap

Novinky, Redakce Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navzdory současné situaci se celostátní organizátoři kampaně Do práce na kole rozhodli, že se její desátý ročník uskuteční za upravených podmínek, na kterých aktuálně pracují.

Foto: Městský úřad Znojmo

Článek

„Do práce na kole stále plánujeme na květen, tedy pokud se nestane něco nepředvídatelného,“ zní od organizátora kampaně Auto*Mat.

Co se změní?

Jelikož jsou někteří lidé v karanténě, mají home office nebo nemohou chodit do práce, bude nově možné zapisovat si nejen cesty do práce a z ní, ale také povolené zdravotní procházky do parků a přírody, cvičení doma nebo i venku, meditace a jiný zdravotní pohyb. Vzhledem k situaci se v květnu neuskuteční Do školy na kole.

Podrobná pravidla naleznete na https://www.dopracenakole.cz/o-vyzve/podrobna-pravidla

Znojmo oželí společný výšlap

V souvislosti s tím byla ve Znojmě zrušena tradiční zahajovací akce, kterou měl být společný výšlap.

„Věříme však, že i tak celá akce bude stát za to, že se při ní odreagujeme a podpoříme zdravý pohyb. Navíc jsou připravené skvělé ceny a „tradičně netradiční“ závěrečný večírek v podobě komentované procházky po věžích s ochutnávkou vína, který by se měl uskutečnit 9. června,” informovala Zuzana Pastrňáková, tisková mluvčí znojemské radnice.

Nejaktuálnější změny nabízí web www.dopracenakole.cz a facebookové stránky https://www.facebook.com/dopracenakole/.

Do kampaně se Znojmo zapojuje díky Zdravému městu Znojmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám