Hlavní obsah

Agresivní opilec chtěl sexuálně vyškolit zasahující strážnici

Novinky, Vratislav Konečný

Pražská Spálená ulice byla ve čtvrtek o šesté hodině podvečerní scénou, na které hlasitě účinkoval agresívní opilec. Na tramvajové zastávce nadával kolemjdoucím. Po příjezdu hlídky verbálně sexuálně napadl strážnici. Na domluvy nereagoval, naopak se uchýlil k násilí. Po zásluze byl zpacifikován a odvezen na záchytku.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Opilec na tramvajové zastávce všechny slovně napadal. Poté agresi  přesměroval vůči přivolaným strážníkům. Po jejich upozornění na zákaz konzumace alkoholu a zklidnění svého chování se dále napájel vínem a jeho vulgární výlevy nebraly konce.

”Přítomnou strážnici se snažil ještě poučit, „aby se polepšila, jinak že ji vyškolí“, přičemž si významně sáhl do svého rozkroku. Ani odejít z místa se mu kvůli opilosti nezdařilo. Narazil do výlohy a raději usedl na zem. Zanedlouho přešel ze slovní agrese k fyzické, a tak mu strážníci nasadili pouta. Přes jeho vzpouzení a kopání kolem sebe ho strážníci drželi na zemi do příjezdu speciálního vozidla městské policie pro převoz podnapilých osob. Čtyřiatřicetiletý muž tak přenocoval na záchytné stanici a jeho jednáním se bude zabývat správní orgán,” informovala Michaela Peterková, mluvčí Městské policie Praha.

Reklama

Výběr článků

Načítám